Michelin: "Dönüş İçin Henüz Karar Alınmadı"

yazar:

kategori:

Michelin’in spora dönüşü hakkında söylentiler, geçen hafta sonu Malezya’da alevlendi. Malezya’da Bernie Ecclestone ve takım patronları, Bridgestone’nin ayrılışını görüştü.

Michelin, Bridgestone ile giriştikleri zorlu mücadelenin ardındna 2006 sezonu sonunda F1’den ayrılmıştı ve bunun nedeni olarak da tek tedarikçinin kendi felsefelerine uymadığını göstermişlerdi.

Malezya’daki söylentilere göre Michelin, geri dönüşü için para istiyor ve bunun yanında tekerlek göbeklerinin ise 13 inçten 18 ince çıkmasını talep ediyor.

Son çıkan haberlerin ardından bir şirket temsilcisi: “Karar vermedik”

“Ama ürünlerimizin teknik kalitesini tanıtma ve çevreye saygı görüşü bağlamında kuralların evrimine yakından bakıyoruz”


Yorumlar

  1. Bridgestone kullanırken de şampiyonluğu var McLaren'in bu yüzden Michelin veya Bridgestone kullanmak arasında büyük bir fark olacağını sanmıyorum. Ama Renault için bir fark yaratabilir bu durum.

  2. Neden hemen McLaren veya Renault için iyi olsun ki?Sonuçta araçlar şuan Bridgestone'a uyum saglanmış durumdalar,yani Michelin gelirse ona göre araç yapmak zotundalar,ki bu geçiş zor olabilir.

  3. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    mıcheal dönerse mcalren ve özellikle renault zirveye geridöner. bu ferrariçin kötü haber alonso için ise süper.

  4. mehmet ceviz avatarı

    mıchelın in dönüşü hayırlı olsun.

    son birkaç yıldır çıkan haberler önce inkar edildi sonra da gerçekleşti.mıchelın de dönecek belli oldu.

  5. mehmet ceviz avatarı

    mıchelın in dönüşü hayırlı olsun.

    son birkaç yıldır çıkan haberler önce inkar edildi sonra da gerçekleşti.mıchelın de dönecek belli oldu.

  6. tabi 18 inc e geçmekteki asıl ama adet başına masrafı azaltmak değilse.

  7. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    bridgestone f1 den ayrılma sebebi olarak, düşük maliyeti göstermişti sanırsam. maliyet olarak kendilerini tatmin edecek birşey kalmadı artık f1 de, onlar açısından.
    bu yüzden michelin f1 e girerken bunları hesap edecektir haliyle. yeni bir takımın girmesindense eski bu işi bilen eski bir lastik devinin f1 e girmesini tercih ederim.

  8. MagicAlonso avatarı

    michelin in isteği kulağa hoş geliyor aslında eğer bu istekleri gerçekleşir ve F1 e dönerlerse daha ince yanaklı lastiklerle yarışan F1 araçları göreceğiz.Bu görsellik açısından da hoş olur.Tabi bence burdaki asıl maksat michelin yol araçlarına daha yakın yapıda lastik üreterek yol lastikleri konusundaki faydayı arttırmayı amaçlıyordur.Umarım en azından 2 lastik üreticisi ve bu yeni lastik anlayışı kabul edilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir