Fry Mercedes'i Göz Ardı Etmeme Konusunda Uyardı

yazar:

kategori:

Dünya şampiyonu takım, lider takımların hızına yetişemedi. Malezya GP ‘de Nico Rosberg’in 3.lüğü ile şu ana kadar sadece bir podyum kazandı.

Mercedes, sezon ilerledikçe rakiplerini yakalayacaklarına inanıyor. Fry takımı şimdiden yok saymanın çok saçma olacağını söyledi.

“Bence güçlü bir takımımız var, bizi küçümseyenler saçmalıyor.”

“Harika insanlarımız var.Şunu söyleyebilirim ki hala en iyi teknik adama sahibiz, Ross, F1’deki en iyi üreticiler ve motor firması bizde ve iki fenomen sürücümüz var.”

“Bu demektir ki, güçlü olacağız, iyi bir iş çıkarmak için maddi açıdan araçlarımız var. Çok ümitliyim. Bu yıl güçlü olacağız. Kazanamasak da en azından ona yakın bir yerlerde olacağız.”

Fry 3 yıl aradan sonra spora geri dönen 7 dünya şampiyonluğu bulunan Micheal Schumacher’in sürüşünü artıracağını söylüyor.

Yine de Mercedes Ceo’su Alman pilotun performasından şimdiden etkilendiğini söyledi.

“Micheal bana göre çok iyi. Bu hafta sonu bile, bize verdiği geri bildirimler daha önce görmediğim kadar iyiydi.”

“Kulaklığınız olduğu zaman, harika şeyler duyuyorsunuz. Sıralamalarda açıklamalar yaparak sürüyordu. Konuşmaları dinleyen FIA bile bir sürücünün bunları yapabilmesinden etkilendi.”

“Her yarışta biraz daha öğreniyor, hepsi tahmin ettiğiniz gibi yavaş yavaş birleşiyor.”

“Malezya’da olanların hayal kırıklığını yaşadı, böyle şeylerin bazen olabileceğini anlayacak kadar olgun.Ben onu asla göz ardı etmem.”

Fry ayrıca beklendiği gibi güçlü olan Schumacher’in takım arkadaşı Nico Rosberg’i de övdü.

“Nico hakkındaki kişisel görüşüm beklediğim kadar iyi olduğu. O Micheal ve Nick’den önce takıma alınan ilk kişiydi; çünkü ben ve Ross onun harika bir sürücü olduğunu düşündük. Bu Mercedes’in sahne önüne çıkmasından daha önceydi ve o bizi haklı çıkardı.”

“Padoktakilerin ikna olmadığını biliyorum. Malezya’da tüm hafta sonu boyunca eksiksiz bir performans sergiledi. Kendinden çok emin, kendine güvenen biriydi ve ilerisi için iyi bir kanıt olarak iyi turlar attı.”

 

 

 

 


Yorumlar

  1. fabrika takımlarında durupdururken garip açıklamalar yapınca ürküyorum.
    mercedes'in f1 de olması gerçekten çok güzel ama "galibiyet almamız lazım","2011'e odaklanabiliriz","biz güçlüyüz","bize saygı duyun gibi açıklamalar beni ürkütüyor. genel müdür 1 yarışı izler,canı sıkılırsa takımı f1 den çekermi diye kendi kendime sormuyor değilim.
    honda,toyota,bmw gibi takımların garip açıklamalar yapıp 1 günde karar verip çekilmeleri insana acaba mercedes demi dedirtiyor..

  2. diğer üç takım; biz o kadar iyi değiliz, şu takım bizden daha güçlü, favori onlar derken, mercedes'in bu açıklaması çok ilginç.

  3. mercedes otomobili geliştirecek yeni sistemler bulacaktır elbet ama avrupa yarışlarını beklemek lazım ispanyada net bişey söyleyebiliriz.ross brawn harika bir teknik adam ve yardımcılarıda öyle.mercedesi anlatmaya gerek yok zaten bence araç bir an önce geliştirmeli rosbergin şampiyonluk şansı olabilir.

  4. fry geç bunları.
    ya bu yılki otomobili azami geleiştireceksiiniz.yada 2011 otomobiline odaklanacaksınız bu görünüyor.amam bence 2.seçeneği uygularsınız çünkü bu arabayı geliştirmek ve diğer 3 büyükle rekabetçi yapmak çok zaman alır ve bÜyük masraf vede 3 tane büyük rakip var hepsinide geçmek gerek şampiyonluk için
    ama 2.seçenek 2011 aracına odaklanmak daha mantıklı bu üçlü buyılki arabalarına odaklanırken mercedes 2011 aracına şimdeden başlayıp çok büyük avantaj sağlayıp çok rekabetçi bi araba yapabilir
    aslında bence 2.si daha mantıklı

  5. mercedes sezona gerçekten iyi bir şekilde başlamadı, kendisi 1.liği zorlayabilecek bir takımdı ama şu an 3. lük için savaşır görüntüsündeler.

    mercedes büyük kaynakları olan bir takım, ekibi de tecrübeli. bence avrupa yarışlarında büyük güncelleme ile fark konusunda adım atabilirler.

    maalesef kaynaklarını büyük olması başarıyı getirmiyor. mercedes de inşallah bu konuma düşmez. çünkü bunu en son honda ve toyota da gördük. toyota ferrari den sonra en fazla harcamayı yapan takımdı.

  6. "Kulaklığınız olduğu zaman, harika şeyler duyuyorsunuz. Sıralamalarda açıklamalar yaparak sürüyordu.Konuşmaları dinleyen FIA bile bir sürücünün bunları yapabilmesinden etkilendi."FIA DEGIL HER F-1 TARAFTARI BOYLE SEYE ETKILENIR.BUNU SADECE F-1-in KRALI YAPABILIR.HADE SCHUMI SAMPANYAM HALA VITRINDE DURUYOR,ONU PATLATMAK ISTIYORUM.

  7. mehmet ceviz avatarı

    Malezya'da olanların hayal kırıklığını yaşadı, böyle şeylerin bazen olabileceğini anlayacak kadar olgun.Ben onu asla göz ardı etmem."

    ne yani şumi 2006 japonya da motoru patladığında bile takımı o teselli etti.malezya dan sonra ekibimi dövecekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir