Basın: "Red Bull F1 Pilotlarının Geleceğini Görüşecek."

yazar:

kategori:

Blick’in haberine göre Toro Rosso’dan Sebastien Buemi ve Jaime Alguersuari ile Red Bull’dan Mark Webber, sonbahar aylarında Helmut Marko ve Dietrich Mateschitz arasındaki görüşmenin bir başlığı olacak.

Haber, 21 yaşındaki Buemi’nin Franz Tost tarafından tutulmasına ve Alguersuari’nin ise iyi işler çıkarmasına rağmen ikilinin koltuklarının garanti olmadığını yazdı.

İnanılan o ki Red Bull, bu seneki yedek pilotu Avustralyalı Daniel Ricciardo’yu da göz önünde tutuyor ve yarış koltuğu için hazır olduğunu düşünüyor.

Malezya ardından puan almayı sürdürüp sürdürmeyeceği sorusuna Alguersuari “Kesinlikle”

“Benim tarafımdan daha fazlası gelecek. Sezonun ikinci yarışı için daha fazlasını bekliyorum”

Takım patronu Tost: “Alguersuari, Buemi’ye göre 0,3-0,5 saniye daha yavaş. Onun için pistlerin büyük çoğunluğu yeni”

“Ama Buemi’ye yavaş yavaş yaklaştığını görebiliyoruz”

Marko ile Mateschitz arasındaki bu görüşme, gelecek sene Raikkonen’in spora dönüp dönmeyeceğini de şekillendirebilir.


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Alguersuari zaman geçtikçe daha başarılı olacaktır ama Raikkonen dönmeye karar verirse herşey buna göre şekillenir ve bence Webber emekli olur Toro Rosso'da pilotlarıyla yoluna devam eder.

  2. Red Bull'da webber'in geleceği raikkonen'in dönüş kararına bağlı olacak..Raikkonen dönmezse webber'le kontrat uzatılabilir..Takımıyla sorunu olmayan ve uzun zamandır Red Bull yapılandırmasında yer bulan bir pilot.Dayanışmada iyi takım arasında.Umarım bu sene beklediğimiz şampiyonluk gelir

  3. Red Bull kadrosu yuvarlak masa etrafına geçtiğine göre yaklaşık 3-4 senelik etkisi bulunacak kararların alınacağını söyleyebiliriz. Kanımca diğer takımları etkileyecek kararlar da alınabilir. Boşta kalan bir Alguersuari veya bir Buemi pilot pazarını oldukça etkileyecektir. Raikkonen faktörü de var ama kendisinin döneceğinden şüphe duymaktayım.

  4. Her ne kadar yorum yapmak için erken ve Kimi kararımı sezonun ikinci yarısında vereceğim demiş olsa da umarım Kimi F1'e geri döner =)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir