Hamilton MP4-25'i Kullanmaktan Çok Zevk Alıyor

yazar:

kategori:

2009’da sorunlu bir başlangıç yaptıktan sonra, daha rekabetçi bir araç ortaya çıkaran McLaren şimdiden Jenson Button’la bir yarış kazandı.

Hamilton henüz bir yarış kazanamamasına rağmen, İngiliz pilot sezonun ilk bölümünden çok memnun olduğunu söyledi ve MP4-25’i kullanmayı çok sevdiğini yineledi.

Sezon başlangıcından sonra kendi internet sayfasında “Çok memnunum.” dedi.

“Bence daha önce olduğu kadar iyi kullanıyorum, bu yılki aracı sürmekten çok zevk alıyorum; Malezya’da mühendislerime MP4-25 kadar iyi üretilmiş ve sağlam bir araç kullanmadığımı söyledim. Öyle bir his veriyor ki sadece mükemmel dengeyi bulmakla kalmıyorsunuz, bunun yanında gerçekten onu zorluyabilirsin .Hem dolu depo da yaptığın değişikliklere hem de boş olduğu zamanlarda  çok iyi tepki veriyor.”

“Ve bu sınırları zorlayabilirim anlamına geliyor, bu da zaten aracı kullanmaktan zevk aldığım şekil.”

“Bu yılki F1 aracı kadar sürmekten zevk aldığım bir araç olmadı. Tabii ki, mükemmel değil; önümüzdeki yarışlar için inançlıyım.”

McLaren pilotu takımın sıralamalara odaklanması gerektiğini yineledi.

“Sepang’da sıralamalarda önde yer alamamamıza rağmen, çok hızlı olduğumuzu gördük. Açıkçası, bu sezon aracımız hep hızlıydı, sadece Bahreyn’de sıralamalarda iyi bir iş çıkaramadık, yine de tüm yarışlarda hızlıydık.”

“Malezya’da bir adım attık. Çin için planladığımız parçaları getirmiştik. Çin için bir kaç yeni parçamız daha var ve umarım aradaki farkı kapamamıza yardımcı olur.”


Yorumlar

  1. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    hadı lewıs sampıyon ol alo vet but senı beklıyo ama dıkkat et alonun aracı senenkınden ıyı olmayabılır ama en azından 17 beygır az degıl bıde 2008 de bahreynde ustune cıktıgın bır reno yok alonun altında kartları acık oynayalım sonuna kadar bu sezon basarılar

  2. Hatırlarım da 2007'de hamilton aracın içinde savaştığını söylüyordu..On board görüntülerde ferrari'lerin kendine onaran çok daha rahat olduğunu söylerdi.Zevk aldığı bir araca kavuşmuş, nitekim bu sene gerçekten çok iyi sürüş ve ataklar sergiledi.

  3. McLaren_ Didem yorumuna aynen katılıyorum…

  4. Sen de olmasan bu f1 çekilmez 🙂

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Hamilton ve Alonso araçlarını seviyor.Bu önemli.Gerçi Vettel ve Massa dan da buna benzer açıklamalar geldi.Birtek Mercedes pilotlarından duyamadık.Buda sanırım sorunu açıklıyor Mercedes adına.Pilotlar araçtan memnun değiller.

  6. Bizi geçişe doyuruyorsun sağolasın şampiyon. 🙂

  7. Enes Demircioğlu Räikkönen . VetteL avatarı
    Enes Demircioğlu Räikkönen . VetteL

    Şampiyonluk Yakışır.. 🙂

  8. Hamilton korkusu bazılarını iyi sarmış.

  9. Bu sezon seni izlemek hiç bu kadar keyif vermemişti Bana Şuandaki Heyecan kaynagım kesinlikle Lewis&Messi'dir.

  10. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    araç için söyledikleri gerçekten süper şeyler

  11. adam sınırlarını zorluyor bazılarınında zoruna gidiyor

  12. go lewis goo … copy ler iyi gidii..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir