Bourdais Sıralama Performansı İçin Endişeli

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais, ilk yarışında sıralama performansının kendisinin zayıf noktası olabileceğini düşünüyor. 4 Champ Car şampiyonluğunun ardından Toro Rosso ile Formula 1’e merhaba diyecek olan Bourdais yarış performansı için kendisine güveniyor ancak sıralamalar için hâlâ çalışması gekektiğini kabul ediyor.

Bourdais "Sıralamalarda iyi yapmak zorundasınız ve şu anda bunun benim zayıflığım olduğunu düşünüyorum. Uzun sürüşlerde oldukça rekabetçiyim ancak ilk tur performansı biraz daha zor." dedi.

Bourdais, 2008 sezonuna modifiye edilmiş 2007 aracı ile çıkacak olmalarına rağmen güçlü konumda olduklarını ancak yine de bu güçlülüğün diğer takımların gelişimlerine göre değişebileceğini söyledi.

Bourdais "Bu diğer takımların 2008 araçlarına bağlı çünkü onlar henüz yeni araçlarının gelişimlerinin başındalar."

"Biz ise gelişimin son evresindeyiz. Şu anda ortalarda görünüyoruz ancak eğer Melbourne ya da Malezya’da büyük gelişimler gösterirlerse artık ortalarda olmayız. Bu yüzden neler ile geleceklerini bekleyelim. Umuyorum çok büyük gelişimlerle gelmezler. " dedi.


Yorumlar

  1. sedat kökdağ avatarı
    sedat kökdağ

    editör yazıyı düzeltmiş. ilk cümlede sebastian loeb yazıyordu (bu arada ben coyote)

  2. ben ne demek istediğini anlamadım sedat kökdağ. neresi yanlış ve loeb nerede bu haberde

  3. sedat kökdağ avatarı
    sedat kökdağ

    LOEB yanlış yazılmış…sebastianlar karıştı
    :))

  4. sinan bozok avatarı

    Bence Hondayı da geride bırakacaklar.

  5. Erhan Zambak avatarı

    Toro Rosso'nun geçen sezonki başarıları gerçekten de güzeldi.Ancak elde ettikleri 7.lik Mclaren'in puanlarının silinmesi ve Honda'nın düşük performansından kaynaklandı.Aguri ve Force İndia'yı geçebilirler fakat dokuzunculuktan ötesi sürpriz olacak(tabi Honda saçmalamaya devam etmezse).Onlar için bu sezon alacakları 8-10 puan başarı olacaktır diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir