Mercedes “Ferrari’nin Casuslukla Alakası Yok”

yazar:

kategori:

Mercedes, kendilerinden ayrılacak olan mühendisleri Ben Hoyle’nin yaptığı casuslukla ilgili Ferrari’nin bir alakasının olmadığını düşündüklerini açıkladı.

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde, Ferrari’ye geçmesi beklenen Mercedes çalışanı Hoyle’nin bazı bilgileri izinsiz bir şekilde aldığı gerekçesiyle mahkemeye verildiği ortaya çıkmıştı.

Mercedes, Ferrari’nin bu olayla bir bağlantısının olmadığını belirtmek için bugün bir açıklama yaptı.

Açıklamada “Yaptığımız incelemede bilgilerin Ferrari’ye transfer edildiğini gösteren hiç bir şey yok. Mahkemeye sunulan belgelerde de Ferrari’nin uygunsuz davranışta bulunduğunu belirten herhangi bir şey yok.”

“Mercedes haklarını korumaya devam edecek ve Bay Hoyle’a karşı başlatılan yasal işlemler devam edecek. Kendimize ait olan bilgilerin motor sporları endüstrisi içerisindeki potansiyel uygunsuz transferini engellemeye devam edeceğiz.” sözlerine yer verildi.

 


Yorumlar

“Mercedes “Ferrari’nin Casuslukla Alakası Yok”” için 6 yanıt

  1. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Artık Ferrariyi suçlamaz kimse umarım. 1. ağızdan itiraf geldi.

    1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Bizimle alakasi sözde yokmus.Bizim başkan Merco avukatinin bir hilesi diyor.Buda demek oluyor Mercedes bizi çekmeye çalişti.Şu açiklamayla boş muhabbet yapiyor.Çünki amellerine ulaştilar.Yine herkes uyudu bu haberle.Uyutulmaya devam ediyor insanlarin çoğu.

  2. Sira sira adam olmaya basladiniz. Bir yalan haberle Ferrari’yi bitirmek istediniz. Ise yaramadi. Hepiniz Sahlanan Ata selam durun!!!!

  3. Nerede hani “zaten çaldık mı diyeceklerdi”ciler.. İşte Mercedes’te aynı şeyi söylüyor. Çamur at izi kalsıncılara da ayrıca selam olsun.

    1. İz bulamadık diyorlar.İzleri iyi örtmüşler.
      Adam spor olsun diye çaldı verileri demek ki.

      1. İşin Ferrari ile ilgisi olmadığı şuan için açık ve net olduğu için konu kapanmış gibi gözüküyor. Ve olayın iftira olmasıda tam bu sebepten ötürü zaten “hiçbir iz ve kanıt yokken neden Ferrari?” diye sorarlar adama..
        Mercedes dahi bunu söylüyorsa ve sen (Mercedesten) daha iyi bildiğini iddia ediyorsan zevkle dinlemeye hazırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir