Renault, Mercedes'i Geçeceğinden Emin

yazar:

kategori:

Allison: “Yapabileceğimizi düşünüyorum. Çünkü şu anda onlar sadece sıralama temposunda önümüzdeler, oya ki Malezya’daki yarışta önlerinde gibiydik”

“Çin için yeniliklerimiz olacak, bunlara yeni bir taban ve alternatif ön kanat da dahil”

“Sıralama açısından bunların Mercedes’in önüne geçemize yeterli olmamasına rağmen onların kuyruklarına kadar yaklaşmamıza yardım edecektir. Ve eğer bir yarışın başında önlerine geçebilirsek, önlerinde kalacak tempomuz olacağına inanıyorum”

Renault şu anda takımlarda Mercedes’in 14 puan gerisinde.

Allison, Renault’un bu sene benimsediği agresif gelişim programının karşılığını alacağına inanıyor.

Allison: “2010 süresince aracımızı saldırgan bir şekilde geliştirme yönündeki niyetimizi saklamadık. Saldırgan gelişim, etkili fikirlere sahip olup bunları mümkün olduğunca kısa sürede piste taşımak demek”

“Aerodinamil gelişimdeki şu anki tempomuz, en yüksek seviyede; geçen senenin en az iki katı.”

Allison, ilk yarışlarda takımın mümkün olan en iyi sonuçlara uzandığını ekledi.

Allison: “Gerçekçi olarak umabileceğimiz kadar fazla başarı elde ettik. Çünkü sonuçlarımız, aracın şu anki rekabet seviyesini aştı”

“Bize sunulan fırsatların çoğunu değerlendirdik ve bazı güçlü sonuçlar elde ettik, ki bu da sezona başlamak için harika bir yol”


Yorumlar

  1. Brawn ya ne sabirli adam missin ya.Sende hic mi sinir yok.Yuregim patlayacak ya.Of ya of.

  2. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Petrov,ilk 10 içinde finish görecek kapasitenin üzerinde bir pilot.Heyecanına yenik mi düşüyor acaba ?
    Araçlardan çıkarılan performans bence tamamen pilotların yeteneği.Çok da iyi araçlar yapamadı henüz RENAULT.Ancak burada verilen başlık,takımın kendisine güvenmesinden çok bildiği birşeyler olduğuna işret ediyor gibi.Sanırım araçta planlanan,test edilip onaylanmış ciddi gelişimler olacak.

  3. mercedes arabasını geliştirip geliştirmeme kararını ispanya gp sonunda netleştirecek.mercedesin ne yapacağı belirsiz.dengeler o zaman netleşecek.

  4. Bence biraz zor.Mercedesin gerek motoru gerekse mevcut teknik ekibi şu an daha iyi hatta Mercedes öndeki hızlı 3 takıma daha da yaklaşacak hatta geçecektir.Bu arada ben de Petrov un iyi bir pilot olduğunu ve Kubica nın yanında çok sırıtmadığını düşünüyorum.

  5. petrov un kamyon şöförü piquet den daha iyi olduğu kesin 🙂

  6. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Petrov konusunda Sinan Ergin gibi düşünüyorum bende açıkçası…Mücadeleci,hele Avusturalyadaki starrı beni mest etti,bu çocukda gelecek vaaaaar:D

  7. Bence yanlış bir tespit olmuş çünkü Mercedes çok hızlı bir şekilde öndekilere yaklaşıyor çin gp'de iki aracının da ilk altıda olacagına inanıyorum

  8. Renault sen gelişiyorsunda bizde armut mu topluyoruz.Bahsettiğin isim Mercedes.Şu an ki performansımız yeterli değil ama göreceksiniz gümüşler nerede olacak.Haug sende çık konuş şunlara vettel hep diyorya bizde diyelim " Göstereceğiz onlara"

  9. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    2.yarış da RENAULT ilk yarışa göre çok ileride idi.Kubica start da 8 sıra yükseldi.Petrov 7 sıra.Tek Gp sonrasında bu kadar gelişim ; aktif süspansiyon kullanımı gibi gelişimleri aklıma getiriyor.Acaba Toyota,Honda gibi kopmasın diye bazı gelişimler için izin mi verildi yada görmezlikten mi geliniyor ?

  10. petrov çok yetenekli bir yarışcı ve çok da iyi yarışıyor. henüz bu onun 3. f1 yarışı çaylak olmasına karşın hamilton ile çok iyi bir kapışmaya girdi ve mclaren gibi daha hızlı bir araçla kapıştı.
    bence bu onun gelecek yarışlarda daha iyi işler çıkaracağını gösteriyor. bence renault takımına çok iyi puanlar kazandıracaktır..

  11. forever-Mclaren sana katılıyorum, petrov yeterli puanları alamaz.

  12. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    sadece kubicayla Mercedesi yakalamanız zor , ilerleyen yarışlarda schumi beklenen gelişimi ve adapteyi gösterdiğinde Renaultun işi hayli zorlaşır…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir