Çin GP Öncesi HRT

yazar:

kategori:

Bruno Senna: “Çin GP’yi dört gözle bekliyorum ve Çin’den büyük keyif alacağımdan eminim. Ama öncelikle hiç sürüş yapmadığım için Çin’de serbest antrenmanlarda turlar atmam gerekiyor. Pist, Malezya’daki ilk virajına benzer ilk virajı ile düzgün bir piste benziyor. Bu yüzden önceki performansımızın üzerine ne kadar koyabileceğimizi görelim”

Karun Chandhok: “Dördüncü yarışımızda takımımız adına bir başka harika başarı arıyoruz. Daha önce Şangay’da bulunmamıştım ama Zhuhai’de yarışmıştım. Aracımızı tam olarak tanımak bir kaç turumu alacak olsa da Melbourne’nin ardından bir pisti tanımak artık mesele değil. Malezya’daki tam depo yükü ile çıkardığım yarışın üzerine koymak istiyorum. Umarım biraz daha performans kazanır ve Barselona’daki Avrupa sezonun başlangıcı için iyi veriler elde ederiz.”

Colin Kolles: “Daha üçüncü yarışımızda zorlayıcı bir pist olan Malezya’da her iki aracımızla da bitişe ulaşarak bir sonraki amacımızı da gerçekleştirdik. Şimdi, sadece HRT F1 Takımı değil, Hispania Racing yeni bir hedefe ulaşmak v her iki aracıyla yarışı tamamlamak istiyor. Ama araçlardaki dayanıklılık ve muhtemel yağmurlu havalarda dahil olmak üzere farklı şartlara tepki vermeler üzerine çalışıyoruz.  İstikrarlı sürüşlerde iyi bir gelişim göreceğiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir