Çin GP Öncesi Lotus

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen: “Çin yarışına giderken kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Malezya’dan ayrıldıktan sonra bir kaç günlük sağlam antrenman yaptım ve biraz da golf oynadım. Çin’e gelmeye bayılıyorum. Burada harika taraftarlarımız var. İmza almak için otelin önünde bütün gece bekliyorlar ve evimize götürmek için gerçekten güzel hediyeler veriyorlar. Geçen sene bir kaç kız taksi tutmuş ve camından Finlandiya bayrağı sallayarak bizi otele kadar takip etmişlerdi. Ülkede harika yemekler ve derin bir kültür var. Burada her geldiğimde yeni bir şeyler görüyorum”

“Şangay pisti pilotlar için zorlayıcı. Her iki düzlük de geçiş imkanı sunuyor ve bazı yüksek hızlı bölümler de var. Konuk alanında da harika bir atmosfer var ve takvimdeki başka hiç bir yere benzemiyor. Bu yüzden çok heyecanlıyım”

Jarno Trulli: “Çin, takvimdeki favori yarışlarımdan birisi. Seneler içinde iyi şans yakalayamadım ama dengeli bir aracı ödüllendirmesi ve zorlamak için size müsade etmesi nedeniyle seviyorum, özellikle de yüksek hızlı virajlarda. Aracımızın dayanıklı olduğunu gösterdik. Bu yüzden aracı bitişe ulaştırmayı ve Çin’deki taraftarlara kutlanacak yeni bir şey vermeyi dört gözle bekliyorum. Taraftarlar harika, çok tutkulular. Burada her zaman büyük destek buldum ve şimdi Lotus Racing ile Asya özüne sahip bir Britanya takımına sahipler. Bu yüzden bütün hafta sonu boyunca daha da fazla destek vulmayı bekliyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir