Brawn: "Mercedes'i Şimdiden Göz Ardı Etmeyin"

yazar:

kategori:

Avustralya basınına konuşan Red Bull pilotu Mark Webber, şu anda şampiyonluk için kendi takımı yanında Ferrari ve McLaren’in mücadele ettiğini söylemişti.

Ama Schumacher’in şimdiye kadar istenen performansı gösterememesine rağmen takım arkadaşı Nico Rosberg, Malezya’da podyuma çıkmıştı.

Schumacher şu anda Rosberg’in 26 puan gerisinde ve genç pilot liderden sadece 4 puan uzak.

Auto Motor und Sport’a konuşan Mercedes GP patronu Brawn: “Şampiyonluk mücadelesinin belli olmasına daha çok uzun bir yol var”

Şangay’da bugün yağmur vardı ve Brawn: “Yeni puan sistemi ile sadece bir hafta sonu bile (şampiyonadaki) sıralamaya büyük etki yapabilir”

“Nico oldukça hızlı ve çok iyi yarışlar çıkaıyor, özellikle de Malezya’da. Ama her geçen hafta sonu Michael daha da fazka momentum kazanıyor.”

“Yetenekleri ile uyuşan bir araç verdiğimizde her ikisi de iyi sonuçlar alacaklar, ön sırada olacaklar”


Yorumlar

  1. Webber kendi takim arkadasiyla yarissin.Schumi kendisini idare eder.Rosberg Schumiden daha iyi degil daha sansli diyebiliriz.Ama bu durumda Schumahere karsi soylemek cok kolay,sansizlik onun pesini birakmadi.Sezon sonunda son gulen iyi guler.

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Hızlanacaklarına şüphe yok.Bu yarışta Schumi geri dönecek.Bana kalırsa Malezyada döndü bile.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen jetman sana katılıyorum artık verinde daha heyecanlı bir hal alsın su yaris ilk 3 hızlı tamam ama mercedesin de hızlı olması bizim icin ayrı bir heyecan tutku izlenim dir.Mercedesin hızlanacagindan eminim umarım çok buyuk bir patlama yaparlar ve araçları istediği seviyeye çıkar.

  4. "Yetenekleri ile uyuşan bir araç verdiğimizde ön sırada olacaklar

    tamam işte bizde onu istiyoruz.verin artık şu aracı sabır sabır nereye kadar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir