Seyirciler İçin Türkiye Rallisi Daha da Keyifli Olacak

yazar:

kategori:

2010 Türkiye Rallisi’nin başlamasına sayılı günler hatta saatler kala, ralliyle ilgili sürprizler de bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Perşembe günü Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan Sembolik Start esnasında, ”Shaman Dans Grubu” izleyicilere çok özel bir gösteri sunacak. 

13 ayaktan oluşan Dünya Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı olan 6.Türkiye Rallisi’ne bir çok destek gelmeye devam ediyor. 

Tüm görevlilerin ve yarışmacıların yakıtları OPET tarafından temin ediliyor. Bunun yanında Sude Su, Şölen ve Kahve Dünyası da etaplarda, servis alanında ve Özel Seyirci Etabı’nda ralli severlerle birlikte olacak. 

Cuma günkü heyecan fırtınası Özel Seyirci Etabında ise, her biri kendine ait olan tribünlerde birbirinden önemli markalar Kahve Dünyası, Burger King, Sütaş ve Red Bull’un seyircilere çok özel ikramları olacak. Yine bu etaptaki ”Hospitality” alanında ”Oriental Blues” tarzında müzik yapan, sevilen grup Luxus bir konser vererek bu etkinliği daha da renkli bir hale getirecek.

Yine 16 Nisan günü Kadıköy’de düzenlenecek olan Özel Seyirci Etabı’nda (SSS) Türkiye Rallisi’nin resmi radyosu POWER FM’in katkılarıyla Grup 84 ve Badem halka açık ve ÜCRETSİZ konserler verecek. 

Dünyanın en hızlı pilotları Anadolu Sağlık Merkezi’ne (ASM) emanet. ASM aynı zamanda 6.Türkiye Rallisi’ne hava ambulansı desteği veriyor.

Öte yandan TOSFED’in, otomobili olmayan ya da yarış hafta sonunda otomobilini kullanmak istemeyen ralli severler için uygulamaya koyduğu transferli etap biletlerinin satışı bu akşam itibariyle sona erecek. Tüm Biletix satış noktalarından ve www.biletix.com ‘dan İstanbul merkezleri için 20 TL karşılığında alınacak Transfer Bileti sayesinde ralli severler İstanbul’da üç önemli merkezden; Taksim, Kadıköy ve Pendik’ten kalkacak seyirci servisleri vasıtasıyla, günün ”transferli etabı”nı izleme şansına sahip olacaklar.


Yorumlar

  1. Ertan Akkaş avatarı

    WRC'ye yapılan organizasyon gerçekten mükemmel. F1'e bunun yarısı yapılsa pistimiz boş kalmayacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir