Schumacher ile Aynı Yerde Düşen Bir Kayakçı Hayatını Kaybetti

yazar:

kategori:

Formula 1 efsanesi Michael Schumacher’in kayak kazası yaptığı yerde düşen bir kayakçı hayatını kaybetti.

Alplerde kayak yapan Schumacher, kayak yaptığı sırada düşerek başını kayaya çarpmış ve aylarca komada kalmıştı.

Şimdi ise bir kayakçı, Michael Schumacher’in ciddi şekilde yaralandığı bu merkezde düşerek hayatını kaybetti.

İngiliz Telegraph’a göre 17 yaşındaki kayakçı kask takmasına rağmen yokuş aşağı kaydığı sırada düştü ve hayatını kaybetti.

Ciddi bir beyin travması ve iç kanaması geçiren kayakçı helikopter ile hastaneye götürümesine karşın kurtarılamadı.


Yorumlar

“Schumacher ile Aynı Yerde Düşen Bir Kayakçı Hayatını Kaybetti” için 6 yanıt

  1. Birçok farklı sporu tecrübe ettim ve açıkça söylemek gerekirse kayak içlerinde en tehlikelisi. Ne zaman kayak yapsam o gün en az 10 kişinin kar motoruyla kanlar içinde ambulansa taşındığını görüyorum. Ayrıca kayak yapan az sayıda arkadaşım olmasına rağmen birçoğu çeşitli yerlerini kırdılar. Çoğu da profesyonel derecesinde kaymayı bilen kişilerdi. Ben de birkaç ciddi tehlike atlattım. Hatta Schumacher gibi olmanın eşiğinden döndüm. Avrupa’da kayak pistleri içinde herhangi bir tehlikeli madde yok ama pistin dışında uçurumdan ağaca, kayadan longoza kadar her şey olabiliyor. Böyle de bir saçmalığı var. Diğer kayakçılara çarpmaya değinmedim bile.

  2. Sürekli böyle kazalar oluyor zaten. Schumacher’in farkı ünlü ve çok zengin olduğu için bir şekilde yaşatılmasıydı.

    1. Yanılıyorsun schumaherin farkı allah vergisi ve allah takdiri . Kız kulesi hikayesini bilirsin para falan biryere kadar . Nasip herşey

      1. Adamın demeye çalıştığı şey Schumacher’de para olmasaydı muhtemelen yeterli imkan sağlanamaz ve ölürdü. Tabi ki her şey Allah’ın takdiri ama insanların emeklerinin ve kazanımlarının karşılığını da Allah veriyor. 😉

  3. Orası sadece Schumi ile ünlendiği için bu kayakçının ölüm haberi yapılıyor. Yoksa her yıl dünyanın her yerindeki çoğu kayak pistlerinde ciddi kazalar oluyor. Her ne kadar güzel ve risksiz bir spor olarak görülse de üstü kar tabakasıyla örtülmüş taş, kaya, toprak karışık bir zeminde yapılıyor bu spor. O yüzden her zaman ciddi yaralanmalara müsait bir spor.
    https://www.youtube.com/watch?v=PAIk66-di9M

  4. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Lanetli yer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir