Vettel, Favori Gösterilmesi İle İlgilenmiyor

yazar:

kategori:

Sezonun ilk üç yarışına Red Bull’un hep en ön sıradan başlamış olmasına rağmen ilk ikisinde Vettel’in yaşadığı sorunlarla damalı bayrağı en önde geçememişlerdi.

Bu durum Malezya’da değişti ve Vettel’in kazandığı yarışı takım arkadaşı Webber 2. tamamladı.

Vettel: “Dünya şampiyonasına bakarsanız arada fark olmadığını, geride olduğumuzu görürsünüz. Yakalamak zorundayız. Son yarıştaki gibi devam etmeli ve diğerlerine yetişmeliyiz”

“İnsanlar için, sizin için, muhtemelen en öndeki adam benim ama ben böyle şeyleri düşünmüyorum. Yaklaşımım, geçen hafta sonundaki ile aynı. Her şeyi yapıp kazanmaya çalışacağız. Çok güçlü bri aracımız var, iyi durumdayız, takım şu anda muhteşem bir şekilde çalışıyor ve kazanmaya çalışıyoruz”

Red Bull’un ilk üç yarıştaki üstünlüğüne rağmen Vettel, bu durumun Çin’de devam etmesinin garanti olmadığını belirtti.

“Son yarışı kazandık ve böylece tekrar kazanmak için favori konuma geldik. Ama işler yarıştan yarışa değişiyor. Yine Malezya’dakine benzer şekilde çok iyi bir iş çıkarıp, her şeyi doğru yapmamız gerekiyor. Aynı sonucu almayı hedefliyoruz ama önümüzde uzun bir yolvar. iş antrenmanlarda başlıyor. Damalı bayrak sallandığında neler olmuş göreceğiz”

” Bizimle diğerleri arasında büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum. Malezya’yı ele alın, biraz iyi bir konumdaydık. Çünkü hızlı araçların bazıları sıralama sorun yaşadı ve üstlerde yer alamadı”

“Hepimiz önde başlasaydık yarış biraz daha farklı olacaktı, özellikle de McLaren Malezya’da rekabetçi göründü. Onların daha hızlı olduğunu veya bizim onlardan daha hızlı olduğumuzu söyleyemezsiniz. Bizim elimizde, 5 sene önce diğerlerinin sahip olduğu farklar yok. Geçen sene ve bu sene görünüyor ki yarış kazanabilecek ikiden fazla takım var”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir