Çin GP Cuma Sonrası Mercedes

yazar:

kategori:

Nico Rosberg: “Gün içinde ayarlar konusunda iyi bir gelişim kaydettik ve iyi çalışıyor gibi görünen bazı yeni doğrultular denedik. Öğleden sonranın sonlarında fazlasıyla arkadan kayma ile dengede biraz kayıp yaşadım, nedenlerine bakmamız gerek. Uzun sürüşler benim açımdan oldukça iyiydi ve Michael’in tamamladığı işlerle birlikte lastik değerlendirmesinde iyi bir yerde olmalıyız. Diğer takımlara göre tempomuz Malezya’dakine benzer görünüyor ama yarın neler olacağını bekleyip görmeliyiz.”

Michael Schumacher: “Bugünkü antrenman seansları beklediğimden iyi geçti. Hakimiyet oldukça iyiydi ve ileri yönde küçük bir atmış gibiyiz. Yeni arka kanat dahil olmak üzere buraya bazı gelişimler getirdik. Bu yüzden genel sıra değişmese de hafta sonunun geri kalanı için kendime güveniyorum. Sabah biraz şanssızdım, arka sol lastiğim patladı ve bu yüzden öğleden sonraki hakkımdan kullanmak zorunda kaldım.”


Yorumlar

  1. samet  birol avatarı

    mercedes her yerde baba yaa aşar bunlarıı:D

  2. Lastigi patlamis.Bu yil hep Schumaheri talihsizlik pesini birakmadi.Insallah Cinde ilk buyuk adim atar Schumi.Podyumda neden olmasin…

  3. f kanal istemiyle birlikde burda neler yapabiliriz dersek yine 4.takım olduğumuzu düşünüyorum ama öndekilere çok daha yakınız.İspanyadan itibaren gümüşleri en önde göreceğimizi düşünüyorum.

  4. foto harika.saldırmaya hazır 2 kaplan gibiler.
    umudumuz mercedes

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Harika bir resim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir