Çin GP Cuma Sonrası Virgin-Lotus-HRT

yazar:

kategori:

Timo Glock: “İki seans boyunca iyi bir ilerleme kaydettik ve genel olarak aracı gün içinde geliştirmeyi başardık. Bu pistin karakteri bizim için zorluk oluşturuyor. Daha fazla yavaş viraj var ve buralarda biraz sıkıntı yaşıyor gibiyiz. Ama  tutunma seviyesinden de olabilir. Şimdi her şeyi inceleyip bugünden dersler çıkarmalı, doğru yönü seçtiğimizden emin olmalıyız. Gece üzerinden geçeceğimiz bir çok veri var. Ama şimdiden sonra iyi bir hafta sonu geçireceğimiz konusunda iyimserim.”

Lucas di Grassi: “Bugün çok iyi geçti, 55 tur attık, neredeyse bir yarış mesafesi. Bugünkü asıl hedefimiz buydu, programımızın üzerinden geçmek ve potansiyel meseleleri belirlemek. Şimdiye kadar her şey iyi görünüyor. Araçtan çıkaracağımız daha çok performans var. Umarım yarın ve yarışta daha da iyi oluruz, tekrar yeni takımların en iyisi konuma döneriz”

Jarno Trulli: “Sorunsuz bir gündü, bu da iyi. Umarım bütün hafta sonu da sorunsuz geçer. Ayarlarda ve aracın dengesinde yine biraz sıkıntı yaşıyorum. Ama bugün farklı lastikleri denedik ve esasen yarış ayarları üzerine çalıştık. Bu yüzden memnunum. Tutunma seviyesi gün içinde gelişti ve gün sonundaki tur zamanlarımız gösterdi ki pist oturuyor”

Heikki Kovalainen: “Günün sonundaki küçük sorundan ayrı olarak iyi bir gündü. Motor kendiliğinden durdu, çünkü yağ basıncı uyarısı veriyordu. Ama bugün bütün programın üstünden geçtik. Yarın ve yarış için iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum”

Karun Chandhok: “İyi bir antrenmandı. Pist hakkında bir şeyler öğrenebildik ve temel oluşturduk. Ne yazık ki ön lastiklerde fazlaca ufalanma yaşadık. İkinci antrenman bizim için yararlı oldu, bugün 52 tur atabildim ve uzun sürüşler yaptım”

Bruno Senna: “İlk antrenman seansı iyiydi. Sorun yaşamadık. Gerçi buradaki hava sıcaklığı ile ilgili biraz sıkıntı yaşadık. Bu nedenle düşük tutunma seviye vardı ve kirli piste rağmen çalışmamız gerekti. İkinci seans da iyi geçti. Sorun yaşamadan programımız tamamladık. Yarınki sıralamayı dört gözle bekliyoruz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir