Alonso Yarış Temposuna Güveniyor

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu, bu sezonki dört yarıştan üçüncüsüne yine 3. sıradan başlayacak. Alonso, takım için en iyi sonucun bu olduğunu, yarışta daha güçlü olacaklarını belirtti.

Alonso: “Yine sıralamada potansiyelimizin azamisinin bu olduğunu düşünüyorum. Yarış tempomuzun biraz daha iyi olduğunu biliyoruz. Araçta uzun sürüşlerde daha ağır yakıt yükü ile daha rahatız”

“Ama tek tur performansı açısından her zaman potansiyelinde azamisini çıkarıyoruz. Bahreyn, Avustralya ve burada bunu yaptık, üç defa gridde 3. olduk ve Malezya’da S1’de hata yaptık”

“Normal şartlarda bu, şu anda yapabileceğimizin azamisi”

Alonso, yarın kuru bir yarış umuyor.

Alonso: “Kuru zemini tercih ederim ama eğer yağarsa durum herkes için aynı olacak, bir yarış durumu bu”

“Yarın yağarsa sorun yok. Aracımızın potansiyeli ve normaldeki performansı ile yarışın nasıl ilerleyeceğini görmek ilginç olacak. Kuru şartlar bizim için daha normal olacak.”

“Yarınki yarış, hava tarafından belirlenecek. Yağdığında eğer bütün yarış ıslak zeminde ise belki de ilk baştaki araç sonuca ulaşabilir. Ama bu tip yarışlarda iyi veya kötü seçimler yapar, tur başına 10 saniye kaybeder veya kazanırsınız. Televizyonda izlemesi zevklidir ama bizim için riskli”

 


Yorumlar

  1. Bu yarışda çok iyi bir yarış derecesi alırsa ;açıklamasınız yorumuna bişeyler yazacağım…Bu yazacaklarım 2 puan ın gözüne yapışmış insanlara atıf yapacağım.

  2. Şu son yarışlardaki şansızlıklardan yaşamasada bizde rahat bir yarış izleyebilsek.Hadi hayırlısı olsun…

  3. ava giden avlanırmış…

  4. alonso geçse bile ister kuru ister yaş rb6 alonsoyu avlar 2+2=4

  5. Alonso temiz tarafta ama,weber alonso nun önünü keserse,aradan nico geçebilir.

  6. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    ewt alonso temiz taraftasın bu sefer starttaki şansızlığını kırarsın inş sorunsuz bi yarış olur senini çin. eğer startta webebri gecerse kesnlikle vettel rahat bi yarış geciremez. alonso startta inş webebri gecer. içimden bi ses alonso yine kazancak dio 🙂

  7. start şansızlığını kırmanı bekliyorum bu yarışta,bir yarış haftası daha zehir olmasın.

  8. elif çivici avatarı

    Alonso oldum olası bir sıralama pilotu olmamıştır zaten,yarışta gösterir kendisini.Ki bu sonuç da olabileceği en iyi yerdi zaten.Yarışta sana güvenim sonsuz,ama benim de aklıma takılan şey motorun bir arıza çıkarıp çıkarmayacağı.Bu yüzden aracı çok zorlamayacaktır sanıyorum.En kötü ihtimalle podyumda yer alabiliriz.Onun dışında umarım YARIŞI BİTİREBİLİRİZ ve GÜZEL PUANLAR alabiliriz hem Alonso hem Massa adına.

  9. inş. en kötü iki red bulun arasına girip 2. bitirirsin.

  10. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Startta temiz taraftan Webber'i geçebilir Vettel ile rekabeti yarış gösterecek…

  11. burak bocek avatarı

    Hadi aslanım sen zorlayabilirsin bence bir tek bu adamları.Neler yapabileceğini biliyoruz.İnşallah en az 3.oluruz sonra kazanmaı düşünebiliriz.Vettel favori olsada önemli olan pazarın sonundaki sonuç ve verilen puanlar

  12. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    İyi bir sonuç alalımda isterse dolu yağsın.Açıkçası bu motor konusunda endişeleniyorum ancak umarım hiç bir sorun yaşamayıp iyi bir start alırız.Gerisinide getirebiliz umarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir