Red Bull-Lamborghini 2017’de Gerçek Olabilir!

yazar:

kategori:

Red Bull muhtemel bir yeni motor anlaşmasını ‘Boğalar Bir Araya Geliyor’ şeklinde duyurmaya hazırlanıyor olabilir. Diğer boğa ise Volkswagen Grup idaresi altındaki spor otomobil üreticisi Lamborghini olacağı düşünülüyor.

Lamborghini CEO’su Stephan Winkelmann 14 yıldan sonra Formula 1 kapılarını açmak adına görevinden ayrılmıştı. Lamborghini’nin 2017 veya 2018’de Red Bull Racing ile teknik birliktelik yaparak Formula 1’e girmesi bekleniyor.

Gruptan yapılan bir açıklamada “Pazar araştırması F1’in önemini bir kez daha görmemizi sağladı. Yarış serisinin kendisini yeniden bulacağı 2018’de markamız için devasa bir potansiyel görüyoruz.”

Her şey planlara uygun şekilde olursa Volkswagen Grubunun hiçbir maddi harcaması olmayacak. İlk yatırımın büyük kısmı Ortadoğulu girişimciler tarafından yapılacak ve herhangi bir markanın harcama yapması gerekmeyecek. Ana plan Red Bull’un başarılarını ve üst düzey yapılanmasını F1 yolunda bir yol gösterici olarak kullanmak.

Red Bull Audi’nin DTM serisindeki ana sponsoru konumunda ve iki marka arasında güçlü bir ilişki bulunuyor.

Christian Horner yakın zamanda rekabetçi bir motor elde ettiklerini ima etmişti: “Şu an 2017 yılı için yeni ve rekabetçi bir motor anlaşması yaptık. Şu an bunu söylemek zor, motor planlarımızı açıklayamam, ancak daha iyi bir durumda olacağımıza inanıyoruz. Her şey açık olacak. Bence çok fazla şey değişecek.”


Yorumlar

“Red Bull-Lamborghini 2017’de Gerçek Olabilir!” için 4 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    V6 hibrid sisteme Hondadan başka hiç bir üretici gelmez.Takimlar hiç bir şekilde Ferrari-Merco mücadelesi veremezler.Ama inşallah Honda yukari döner.Çünkü orda olmayi hak ediyor.Hiç bir üretici bu kurallarla girmez F1’e.

  2. Vw ile ilgili duydugum kaçıncı haber hatırlayanıyorum artık….Bunlar F1 girmez,böyle spekülasyonlar çıkarıp reklam yapıyor çakallar…

  3. Balon haber,wv grubu nun F1girecek cesareti yok,çok duyduk bu masalları Horner denen hayal perest rüya aleminde.

  4. İste bu guzel haber 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir