Massa Son Turunda Hata Yaptığını Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Sıralamaların ardından konuşan Massa hata yapmasaydı ilk beş içinde yer alabileceğine inanıyordu.

Felipe Massa: “Biraz hayal kırıklığına uğradım çünkü son seanstaki son turumda temiz bir tur atamadım. Ne yazık ki, son virajda hata yaptım ki bu da bana saniyenin onda birkaçı kadar zaman kaybettirdi. O noktaya kadar, beni ilk beşin içine sokabilecek bir tur atıyordum. Ama herkes bu kadar yakın olduğunda gridde sıra kazanmak zorlaşıyor.”

“Yarın yağmur olabilir. Bu yüzden sıralamanın karışması olasılığı var ama yedinci sıradan başlamakla yukarılar için mücadele vermenin zor olacağı apaçık ortada.”

“Yarış performansı açısından, dünkü antrenmanlarda gördüğümüz gibi, yumuşak lastikler sert lastiklere göre daha fazla aşınıyor ama belki pistte biraz daha fazla kauçuk olduğunda durum gelişebilir. Yarın iyi bir start almak ve hemen sonrasında pozisyon kazanabilmek önemli olacak.” diye konuştu.


Yorumlar

  1. bu çocuğun en sevdiğim yanı bir hata yaptığında buna kulp takmaya çalışmak yerine dürüst bir şekilde hata yaptığını kabullenmesi. felipe'nin start performansına güveniyorum. birkaç sıra avantaj sağlayacaktır kendisine

  2. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Umarım yarışta iyi performas sergilersin.Seni de podyumda görmeyi özledim.İstanbulu bekleme 🙂

  3. efendimayin  avatarı

    Yarın gün boyu yağışlı görünüyor bence massanın şansı var hala.

  4. bu virajla ilgili sıkıntısı, yalnızca son tur için geçerli değil. sabahki antrenmanda da son sektörde alonso 42,0 yaparken felipe 42,6 yapıp 0,6 saniye kaybetmişti. ilk 2 sektör ise kafa kafaya.

    önemli olan, son turunda bir hata yapması değil. felipe sabahtan beri sorun yaşıyor. dediği gibi anlık bir hata değil bence. akşam üzerine fazlaca eğilmeli mühendisi ile birlikte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir