Schumacher'in Tek Umudu Yağmur

yazar:

kategori:

Schumacher bu hafta boyunca doğru dengeyi tutturamadığı için sıralamalarda sadece dokuzuncu olabilmişti.

Alman pilot, “Hafta başından bu yana bu konuda biraz sorun yaşıyoruz ve sıralamalar ile yarış arasında ayarları değiştiremeyeceğimizden zor bir yarış olacak. Bununla yarışmaya alışmak zorunda kalacağım.”

“Bir sonraki yarış farklı bir hikaye, bu yüzden durumun neden böyle olduğunu analiz etmeli ve gerekli adımların neler olduğuna bakmalıyız.”

“Temel olarak, yavaş virajların çıkışında sorun oluyor. Tüm hafta boyunca bundan kurtulamadım. Ne olduğunu anlamak için tüm verileri inceliyoruz.”

Schumacher, dördüncü sırada yarışa başlayacak olan takım arkadaşı Rosberg’den 0.7 saniye daha yavaştı ve genç pilotun şu anda daha iyi bir iş çıkarttığını kabul ediyor.

“Nico’nun hafta başından bu yana harika bir iş çıkarttığı bir gerçek. Doğruyu söylemek gerekirse ayarlarımız tamamıyla aynı. Bu yüzden benim neden sorun yaşadığım üzerinde bu kadar çok araştırma yapmamızın nedeni de bu.”

Schumacher son olarak yarın için tek umudunun yağmur olduğunu belirtti. Geçiş zor olduğunda gerilerde olunduğunda farklı hesaplar yapmanın doğal olduğunu söyleyen Alman pilot yağmurda geçişlerin çok daha kolay olacağını söylüyor.


Yorumlar

  1. Ağzınızdan bal damlıyor Kadir bey. Umarım öyledir ve umarım yağmur yağar 🙂

  2. Schumi rosberg'den o kadar fark yediyse schuminin yağmur için ayar yaptığını düşünüyorum..

  3. Gerçekten ilginç. Hani hızlı virajlarda olsa farkedilmez belki ama, dediği gibi yavaş virajların çıkışların birkaç kez gaz kestiğini gördüm. Onboarddan bu görülüyor. Sanırım araç arkadan kayıyor. Kontrol bu kadar zorken yağmurun işleri iyileştireceğini ise düşünmüyorum. Sadece karambol oluşma ihtimali için söylemiş sanırım. Neyse cuma günü araç doluyken dengenin iyi olduğundan bahsetmişti. Belki yarışın başlarında hızlı olur. Bekleyelim bakalım.

  4. Evet gerçekçi bir açıklama olmuş, daha üst sıralarda olmanın tek yolu yağmurun yağması.Diğer şekilde ancak startda yer kazanılabilir.Eğer orda da kazanılmazsa kazalar olmadıkça yarış başladığı gibi bitecektir.

  5. bu yeni ön süspansiyonamı alışamadın gerçekten çok merak ediyorum ince lastiklerin senin sürüş stiline bir etkisimi var anlamadım hafif önden kayan bir aracı sevdiğini biliyorum bu yeni araçlarda küçük lastiklerle bunu yapman zor ross baba bul şuna bir çare

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir