Basın: Schumacher'i Yavaşlatan Fazla Kiloları mı?

yazar:

kategori:

2006’daki kilosuna geri döndüğüne inanılan Schumacher’in birkaç cm daha kısa olmasına rağmen şu anda Nico Rosberg’den yedi kilo daha ağır olduğunu biliniyor.

Formula 1 otomobillerinin hepsi aynı ağırlıkta ama ağır olan pilotlar dengeyi sağlamak için daha az safra kullanmak zorunda kalıyorlar.

Ancak Schumacher’in eski çalıştırıcısı Balbir Singh, Bild gazetesine 41 yaşındaki pilotun daha fazla kilo vermesini tavsiye etmediğini, şu anda tamamıyla formda olduğunu söylüyor.

Schumacher cumartesi günü öğle yemeğini domates ve salatalıktan oluşan yeşil salata ile geçirdi.

Sport Bild gazetesi Schuberth’in de kasktaki sponsor çıkartmalarını daha hafif olanlarıyla değiştirdiğini belirtti.

Gridin ağır pilotlarından biri olan Sutil ise Alman medyasının bu teorisini kabul etmedi.

“Yedi kilogram sadece saniyenin onda biri kadar zaman kaybettirir. Bu söylediğim size komik gelebilir ama Michael yeniden F1 aracı sürmeyi öğrenmeli. Bunların dışında lastikler çok hassas. Bu fazlasıyla görmezden geliniyor. Onları tam performansta kullanmak için daha fazla deneyime ihtiyacı var.”


Yorumlar

  1. bana göre tıpkı algersuari ve grosjean gibi aracı kendi profiline oturtamıyor.kendi stilinde araç üretilirse o zaman siz bakın bakalım dominasyona.

  2. 3 yil anlasmasi var.Belkide Brawn Schumahere 1 yil zaman vermistir yeni araclara alismak icin.By yil Schumaher 8 bile olursa dunya sonu degil.2011 Sezonunda Schumi basarili olamazsa o zaman diyebiliriz ki yaslanmis ve yerine baska biri gecsin.

  3. samet  birol avatarı

    shumi baya yaslanmıs genclere ayak uyduramıyor bence asıl olay bu

  4. gökhan aydın avatarı
    gökhan aydın

    yok artık daha neler suminin bıraktığı araç ile bunun arasında dağlar var ey gidi günler ey..

  5. Vurun dediysek öldürün de demedik yani.Nereden çıktı bu heidfeldin daha iyi bir seçenek olabileceği.Açıkçası şu ana kadar Schumi Rosbergin gerisindeydi.Bu 0.1-0.2 bilemedin 0.3sn idi.Dün ve bugün çok büyük problem yaşadığı açıkça belliydi tabi bu bir mazeret değil.İşin iyi tarafı hala hırslı olduğu görülüyor.Barselona da herşey netleşecek ve geri kaldığında da bir bahanesi olmayacak.Bugün tur zamnalarına baktığımızda Rosbergle arada dağlar kadar fark var bu kesinlikle normal yada normale yakın birşey değil.Eğer bunlar normalse o zaman ilk iki yarışta gördüğümüz yakınlık normal değildi.Burada yarış turlarına bakabilirsiniz:
    http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/f1_media/Documents/chn-race-analysis.pdf

  6. Rosberg inanılmaz performans sergiliyor gerçekten.eğer ispanyada daha iyi bir paket gelirse çok iddaalı olacağını düşünüyorum.Schumacher konusunda birşey diyemiyorum herkes geçti gitti sorun nedir anlayamadım.Fazla kilolarla alakası yok kubicada ağır bir pilot ama sürüyor işde.Böyle giderse Heidfeld in gelmesi daha iyi bir seçenek olabilir.

  7. avrupadaki yarışlarda da rosbergin gerisinde devam ederse şumi kendisi bu sene bırakabilir.

  8. Sutil haklı ama performans yerlerde çok kızgınım çok

  9. saçma.
    sutil haklı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir