Çin GP Yarış Sonrası Sauber

yazar:

kategori:

Pedro de la Rosa: Tabiki büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum. Lastik kararımız doğruydu. Kuru zeminde başladım ve çiseleyen yağmurda devam edebildim. Sollamadan çok zevk aldım ve 4. oldum. Böyle bir olayın içindeysen, gerçekten bitirmek zorundasın. Bugün büyük bir şans kaçırdık. Gerçekten neler olduğunu bilmiyorum. Motorda bir sorun olduğunu hissettim ve 9. virajda durdu.

Kamui Kobayashi: Yazık oldu. Bugün pist şartları çok zordu eğer gridde üst sıralarda değilsen bu hep şans verir. Eminim puanlar alabilirdik.Startım çok iyiydi, bir kaç viraj sonra Luizzi’nin arabası benimkine girdi ve yarış dışı kaldım.

James Key: Açıkcası izleyenler için çok heyecanlı bir yarıştı; fakat bizim için sinir bozucu. Kamui kazanın kurbanı oldu. Onun suçu değildi. Pedro çok iyi sürüyordu, lastiklerle ilgili büyük bir istek yaptı ve takım da bu kararı verdi. Diğerleri yağmur lastiklerine geçtiğinde, Pedro kuru lastiklerle kaldı.4. oldu, çok güçlü gözüküyordu, Petrov’la mücadele ediyordu, tur zamanları iyiydi. Fakat araçta bir problem oldu. Motorla ilgili bir sorundu. Tam bir motor sorunu mu yoksa şasiyle ilgili bir sorun mu bilmiyorum. Araçlar geri geldiğinde bunu incelememiz lazım. Puan alma şansımız vardı; fakat olmadı.


Yorumlar

  1. gerçekten pedronun vede takımın bu sonuça ihtiyacı vardı.üzüldüm.eğer takım sponsor bulamazsa sene sonu kapanabilir.bir an önce bernie birşeyler yapmalı bu takım için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir