Çin GP Yarış Sonrası HRT

yazar:

kategori:

Karun Chandhok,17.: Bahreyn’deki ilk yarışımızdan sonra, bugün yağmurlı havada hiç kolay olmayan bir  yarışı bitirebildiğimiz için çok mutluyum.Araçtaki hidrolik bileşenlerin değiştirilmesi gerektiği için, pit çizgisinden yarışa başladım. Yarışın sonuna kadar araç işlemsel olduğu için değişiklikler faydalı oldu. Yağış yüzünden bir kaç kere dışarı cıktım ama  bitirmeyi başardım. Takım için iki araçla yarış bitirmek çok cesaretlendirici. Takıma çok teşekkür ederim. Bugün bitirmek çok zordu ve bunu başardığım için çok mutluyum.”

Bruno Senna,16.: Tekrar yarış bitirdiğimiz için çok mutluyum. Yağışlı hava koşullarında pek fazla deneyimimiz yoktu ve aracı kullanmak çok zordu. İç kısım çok karanlıktı.Görüş açım bu şartlar için biraz karanlıktı. Islak zeminde yarışmaktan zevk aldım. 2 araçla yarış bitirebildiğimiz için takım adına çok mutluyum.

Colin Kolles: Çok iyi bir gün, 4.yarışımızda 2. kez hem de yağmurda 2 aracımızla yarış bitirdik. Karun ve Bruno Avustralya’dan sonra 2.kez ıslak zeminde araç kullandılar. 2 aracımızla yarış bitirme amacımıza bir kez daha ulaştık. Avrupa sezonu için faydalı olabilecek bilgiler topladık.Takıma tebrikler. 3 hafta sonra takımın evinde, Barselona’da gelişmek için daha fazla çalışmalıyız.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir