Ferrari Pilotları Yakın Mücadele Bekliyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, son şampiyonluğunun ve Ferrari’nin iyi bir araç hazırlamasının ardından 2008’de baskın olabileceği söylentilerini reddetti.

Raikkonen ayrıca 2008’de sadece Lewis Hamilton ile mücadele edeceği yönünde çıkan haberleri de kabul etmedi.

Raikkonen "Sadece ikimizin arasında olacağına inanmıyorum. Ferrari ve Mclaren’in 2 hızlı aracı ve 2 hızlı pilotu var, bu yüzden oldukça mücadeleci bir sezon olacak." dedi.

Ancak hem Raikkonen hem de Massa Alonso’nun 3. şampiyonluk için mücadele verebileceğini düşünmüyor 2008’de.

Massa’ya şampiyonluk yolunda rakiplerinin kim olacağının sorulması üzerine "Kimi ve Hamilton. Kovalainen için şu anda % 100 cevap vermek zor olur." dedi.

Massa ayrıca bu sene Formula 1’de ilk sezonunu geçirecek Nelson Piquet’e de bazı tavsiyelerde bulundu.

Massa "Onun durumunu benim Ferrari’de başladığım zamana benzetiyorum. O zaman benim takım arkadaşım Schumacher’di, onunki ise Alonso oldu."

"Bu yüzden onun amacı Alonso’ya olabildiği kadar yakın olmak ve mümkün olduğu kadar çok öğrenmek olmalı." dedi.


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    hakan köşk reno hiç bişe patlatamaz.nası bi süpriz olabilir ki yani.hızlı olsaydı testlerde gözkükürdü.bence kendinizi kandırmayın.en azından sezonun ilk yarısı için.2.bölümde birazdaha gelişme gösterebilrler.tabiki diğer takımlarda gelişiyo.renonun ççooookkkk çalışması gerek

  2. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    evet BMW vs. Williams. banada eski ortaklar kapışır gibi geliyor.

  3. hakan köşk avatarı

    bülent arkadaşım sen öyle zannet bak bakim alonso nasıl bir bomba patlatacak milletin azı açıkta kalacak renault bukadar güçlümüymüş diye saygılar

  4. Rai az ama öz konuşmuş her zamanki gibi. Alonso'dan zaten bu sene bir şey beklemeyin. Belki başka bahara. Birbirlerine en büyük rakipler Rai, Massa, Kova, Hamilton. Arka tarafta olası bir BMW – Williams çekişmesi olacak. Toyota da fena görünmüyor çünkü Bahreyn'de Ferrari'den ortalama sadece 1 saniye yavaştılar. Ferrari gerçekten hızlıysa Toyota bu halde yavaş değil demektir. Tabi sonuçta onlarda test ama ufak tefek ip uçları bırakıyor bizlere. Umarım BMW ve Williams tahminlerimizi haksız çıkartırda çok arabanın başa güreştiği bir sezon izleriz. İyi seyirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir