Massa Hâlâ Ferrari'nin En Hızlı Olduğunu Düşünüyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, son grup testlerinde Mclaren’in Ferrari’nin önüne geçtiği yönünde olan düşüncelere şüphe ile yaklaştığını söyledi.

Son testlerde yapılan bazı yenilikler ile Mclaren hızlanmıştı ve Ferrari biraz yavaş görünmüştü. Bunun üzerine Mclaren’in tanıtılan yeni parçalar ile öne geçebilmiş olacağı söyleniyordu.

Ancak La Stampa gazetesine konuşan Massa, takımların sıralamasının son testlerde değişmediğini söyledi.

Massa "Rakipleriniz sıralama çalışmaları yapıyorsa, siz yarış çalışmaları yaparken sizden hızlı olmaları açık."

"Biz sıralama çalışmalarının önceki hafta yapmıştık ve ben pist rekorunu kırdım. Avustralya’da gerçek durumu göreceğiz." dedi.

Bu arada Massa Ferrari dışında bir takım istemediğini söyledi.

Massa "Burada ömrüm boyunca kalmak istiyorum." dedi.


Yorumlar

  1. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    F1 RACING'İN ÖNÜMÜZDEKİ NİSAN SAYISI Kovalainen ve Massa kimsenin 2 numarası değiller. Hamilton ve Raikkonen'in neden arkalarını kollamalaro gerek ? Massa zaten geçen sezonda 2 numara değildi şampiyonaya oynuyordu şansı düşünce ve şampiyon brezilya'ya kadar belli olmayıncada 1.liği Raikkonen'e bıraktı. Raikkonen'e yarış esnasında yol bile vermedi. Takım onu strateji ile öne geçirdi…Saygılar.

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Arkadaşlar massanın neden ferraride olduğunu bilmiyormuş gibi konuşuyorsunuz massa schumacher e yardımcı lazım olduğu ve todt un oğlu menejeri olması sebebiyle geldi massa dan ferraride 1.nci pilot olmasını beklemeyin massa=barichello2 kimse kusura bakmasın daha ileri gidemez, size bir senorya yazıyım rosberg raikkonen bıraktığında ferrari koltuğunda oturabilir

  3. dünyanın 1 numarası ferrari'de 2011 yılı sonuna kadar sözleşmesi bulunan birine bu soruyu sorabilir misin? adam en güçlü araçtayken başka takımın onu isteyip istemediğini ne kadar takar ben de sana bunu sormak istiyorum.hami çakma ferrari ile orada olurken yetenek hız kapasite falan filandı da massa orjinal ferrari ile orada olunca kolay mı oldu? geç bunları arkadaşım.

  4. Baska takım seni istiyormu onu da sormak lazım.Ferrariyle orda olmak kolay.Massa nın soylediklerine de inanmıyorum.1 haftadan 1 haftaya farklı testler mi yapıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir