Barrichello Yakın Zaman Atılım Beklemiyor

yazar:

kategori:

Barrichello, Williams’ın şu anda sorunlarını nasıl çözeceğini anladığını ama çok çabuk bir şekilde ilerleme kaydetmesinin pek mümkün olmadığını söyledi.

Bununla birlikte Brezilyalı pilot, sezon ilerledikçe gelişimler sayesinde Williams’ın daha rekabetçi hale geleceğini belirtti.

Barrichello: “Sorunların bazılarını nasıl ele alınacağını biliyoruz. Birden bire 1 saniye bulacağımızı düşünmüyorum ama emin olduğum şey şu ki, bu araç, son ana kadar geliştirilecek.”

“Sıralamada ilk 6 için çalışmamız gerekecek. Yarış ise farkı bir mesele. Dayanıklılığa, farklı şeylere ihtiyacınız var. Sürekli olarak ilk 6’da yer almak için yarım saniye bulmamız gerek.”

Barrichello, önerilerini takımın dinlemesinden memnun olduğunu ve şimdiye kadarki sonuçlardan hem kendisinin hem de takımın tatmin olmadığını ekledi.

Barrichello: “Pilot ve takım arasında iyi bir ahenge sahibiz. Harika olan şey, sonuçlardan memnun olmadığımı açıkça söyleyebiliyor olmam. Çünkü takım da mutlu değil. Yolumuza devam etmeliyiz.”

“Ne yazık ki o kadar tecrübeme rağmen tine de yeni şeyler olabiliyor ve öğrenmeye devam ediyorsunuz. Hayat böyle”

“Takım, beni dinlemek için hazır, harika bir şey bu. Takım, benim görüşlerime değer veriyor ve bunun için kendimi harika hissediyorum”


Yorumlar

  1. koca williams halen bütün zamanların başarı sıralamasında 3. olan takım ne hallere düştü? pilotlar iyi pilotlar ama araç öndekilerden bayağı geride. takımın başındaki duayen de bu probleme bir çözüm bulamıyor. kimi mclarenden ayrıldığında williams almak istemiş. klasik bir kimi fiyatı ortaya çıkınca bmw den destek istemişler. verseymiş alacaklarımış. iyikide almamışlar.

  2. niye barrichelloya kastınmı var.

  3. ispanyaya kadar adam gibi güncelleme yapsalar bari.

  4. ispanyaya kadar adam gibi güncelleme yapsalar bari.

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    İlk 10 dolu.Nasıl 6 ncı olacaksınız?Umarım Nico düzenli olarak seni geçmeye başlar en kısa zamanda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir