Ecclestone, Schumacher'e Destek Verdi

yazar:

kategori:

41 yaşındaki Schumacher, Mercedes ile yaptığı 3 senelik anlaşmanın ardından spora dönüş yapmıştı.

Alman pilot, bütün yarışlarda takım arkadaşının gerisinde kalıyordu ama Çin’e kadarfarkı azalttığı gözleniyordu. 7 dünya şampiyonluğu bulunan pilot Çin’de çok gerilerde kaldı ve yarışta da zor anlar yaşadı.

Bernie Ecclestone, Schumacher’in şimdiye kadarki performansı konusundaki eleştirilerin haklı olmadığını söyledi.

Norbert Haug ile birlikte katıldığı söyleşide Ecclestone: “Michael’i eleştiren her kimse yanılıyor. O daha iyisini hak ediyor.”

Haug da hemfikir: “Hayır, elbette o bunları hak etmiyor.”

Formula 1’in resmi internet sayfasına konuşan Haug, Schumacher’in takıma yaptığı etkinin arka planda belirgin olduğunu söyledi.

Haug: “Herkesi teşvik ediyor, Nico da dahil”

Ecclestone, 24 yaşındaki Roberg’in şu anda daha önde olmasına şaşırmadığını, Schumacher2in yakın zamanda geri döneceğini söyledi.

Ecclestone: “Nico çok yetenekli ve Michael 3 senedir tatildeydi. Bana bu soruyu iki yarış sonra bir daha sorun”

İddialara göre Schumacher’in geri dönmesi, sadeceemekliliğinden sıkılmış olması yüzünden ama Haug bu söylemleri önemsemiyor.

Haug: “Eğer bu işin artık ona göre olmadığını düşünse Michael’in ilk ve en başta eleştiren olacağını biliyoruz. Ama durum böyle değil”

“Takım içinde Michael aşırı derecede yapıcı. Bu coşku bütün takımı ateşliyor.”

Ecclestone: “Michael, bu işi yapacağına ikna olmasa asla geri dönmezdi. O, padokta turist değil. Kazanmak için burada. Ve tekrar kazanacak.”


Yorumlar

  1. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    Efsane geri dönecektir.Ama önce aracının biraz gelişmesi lazım.O hala F(1) Efsane

  2. Schumaherin elinde her sey degil.Insallah Mercedes ona iyi bir arac zamaninda yetistirebilir ki birilerin (gazetecilerin)agzi kapansin.

  3. yanılıyorsun arkadaş bu sporu shumi dünyaya sevdirdi tıpkı moto gp yi rossinin yukarılara çıkardığı gibi.elbette para kazandırıyor ama bu adamı en anti-shumi ciler bile takdir eder ve saygı duyar.ama herkesin istediği daha doğrusu görmek istediği ferrari-shumi.yani şunu kabullenelim artık shumi 2.ci kariyerinde.şimdi herkes onun başarısızlığından yakınıyor,ama işler tersine döndüğünde sene sonu yada gelecek yıllarda bu adamın 2004 yılındaki gibi domine edişinden yakınacaklar.sizce hangisi daha iyi aklı olan shumi öne çıkmadan şampiyonluğu kazansın yoksa avuçlarını yalarlar artık.alonso bile en ciddi rakip diyor.isterse 100 puan geride olsun 50 puan geride ama 2 yarış kazansa oda 60 puana yükselecek.daha 15 yarış var.yani sezon çoooooookkk uzun.

  4. tabi bay e amca schumi dönünce f1 in reytingleri ve gelirleri arrtı.yani senin cebin daha fazla dolmaya başladı.anlıyorum ben seni bay e.aslında senin değil schumi hiç kimse umrunda değil bay e

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir