BMW'nin, DTM için Kararını Vermesi Bekleniyor

yazar:

kategori:

Alman otomobil üreticisinin geçen yıl rakipleri olan Mercedes ve Audi’ye katılarak seride yer alabileceği düşünülmüştü ancak bu olmadı.

Autosport dergisinde yer alan habere göre durum hakkında verilecek karara çok yaklaşıldı. DTM’in organizatörü ITR’ın Yönetim Kurulu Üyesi olan Thomas Betzler, “Kendi konseptimizi BMW’ye sunduk ve olumlu bir şekilde değerlendirileceğini biliyoruz. En kısa zamanda BMW’yi yeniden DTM’de görmekten memnuniyet duyarız.” dedi.

Autosport’un haberine göre DTM’in alt serisindeki takımlara, 2011’de BMW’nin seriye katılmasıyla daha güçlü paketlere sahip olabilecekleri konusunda bilgi verilmiş.

 


Yorumlar

  1. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    SeaT ve Lada 2011 de dönüyor galiba.Motor larda değişikliğe gidileceği için bu sene bir geçiş senesiymiş.Bence ikisi birleşirse daha popüler olur.Hem yayın açısındanda daha fazla kanalı cezbeder.

  2. Gerçekten BMW nin gelmesi çok iyi olur DTM'in yeni markalara ihtiyacı var BMW gibi bir marka gerçekten renk katar. WTCC ile birleşmesini istemem ikisinin de zevki ayrı ama oda kan kaybediyor onların da birşeyler yapması lazım Lada 1 yıl kalıp çekildi. Seat ta çekildi bağımsız sürücüler kullanıyor seat'ı. Yani WTCC de durum DTM'den daha kötü.

  3. çok güzel olur bmw nin katılması opel de yeniden gelmeli hatta porsche de katılsa dadından yenmez 😛

  4. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    DTM le Wtcc birleşse çok güzel olur bence.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir