Rosberg, Schumacher'in Gelişmesini Bekliyor

yazar:

kategori:

Alman pilot, vatandaşı Schumacher’i ilk 4 yarışta da geri bırakmıştı.

Ama bu formuna rağmen Rosberg, sene boyunca bu durumun devam etmesini beklemiyor.

Rosberg: “Onun önünde olduğum için mutluyum. Ama bunun ne zaman son bulacağını bilmiyorum. Onun seviyesinde olmaktan memnuniyet duyardım. Şimdi ise onunla mücadele etmeyi sürdürebilmeyi umuyorum”

Rosberg ayrıca Schumacher ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti yineledi.

Rosberg: “İnsanlar muhtemelen Michael hakkında yanlış fikirlere sahip. Onunla takım arkadaşı olmanın iyi bir şey olmadığını düşünürdüm ama aksi olunca olumlu yönde şaşırdım”


Yorumlar

  1. schumi yarış kazansın onu tebrik ederim.onu öyle bir överimki en fanatik schumumicinin bile ağzı açık kalır.
    yermesini bildiğim gibi yeri geldiğinde övmesini bilirim.
    ben onun rekabetçi olmasını istiyorumki yeneceksede yenileceksede büyük pilotlarla mücadele ederken yensin yada yenilsin.

  2. Masallah 8 kere birisinden yorum var.Devamli eksi aldiginda mecbur degilsin Schumahere karsi agir sozler soylemeye.Biraz sporcu gibi davran.Acikcasi galiba Schumaher taraftarlarini kizdirmak icin buyle seyler yaziliyor.Sikca yazdigin zaman yorumun tadi kalmiyor.

  3. Schumii Kimi avatarı

    gerçek F1 taraftarı durumun ne olduğunu bilir ve Rosbergin avutmalarına gereksinim duymaz. Ben burda Rosbergi tebrik ederim senin düşündüğün gibi hiçbir şekilde rosberge kin gütmüyorum. bence bu açıklaması mercedesin isteğiyle taraftarları avutmak için yapılmış değil bilakis kendi düşünceleridir.

    sahte iyi dileklerin derken de yarış dışı kalmasını istiyorsun anlamında değil schuminin yeniden rekebetçi olmasını istemen için dedim. yazdığın bütün Schumi yorumlarının gerçek anlamı hiçte rekebetçi olmasını istediğini göstermiyor. elinden gelse bugün bıraksın gitsin diyceksin. schumi bugün bıraktı gitti diyelim elinize ne geçecek. vettel bile şu anki en iyi araçla sorunlar da yaşamasının etkisiyle istediği yerde değilken ve hiç eleştirilmiyorken, 3 yıllık aranın ardından Schumi için bu sabırsızlık neden. hadi medya reyting için yapıyor bunu ama siz gerçek F1 taraftarıyım diyenler bari yapmayın. Ha sene sonunda ya da gelecek sene sonunda yine beklentileri karşılayamzsa o zaman bende kabul ederim Schuminin artık F1 için uygun olmadığını ama bu kesinlikle schuminin geçmişine ve başarılarına hiçbir şekilde gölge düşürmez. aksine böyle büyük bir cesaret örneği sergilediği için değerini daha da fazla arttırır.

    ama ben Schuminin başarılı olacağına bütün kalbimle inanıyorum. Çinde çatır çatır adam geçen hamıltona karşı sorunlu araçla yaptığı savunma ve karşı atak yeterli schumide hala iş olduğunu görmek için.

  4. yazmayı unuttum seni tebrik ederim schumi kimi en azından bu sefer yorum yaptın soru sordun diğer seferlerdeki gibi konuyla ilgili hiç yorum yapmadan sadece saçma yazmadın en azından cevap yazdın yorum yaptın soru sordun.

  5. schumi 2 kez yarış dışı kaldı ama hiç bir yarışta rosbergin performansına yaklaşamadı.doğrumu.hemde mıh gibi doğru.sahte iyi dilek değil. değil schumi hiçbir pilotun yarış dışı kalmasını istemiyorum.eğer schumi yenilecekse savaşarak yenilmesini görmek isterim.mercedes niye böyle bişey istesin f1 taraftarlarınının bir türlü bekleneni veremeyen schumi beklentilerini hep zirvede tutmak için schuminin moral bozukluğuna olumlu katkı için mercedesin sadece bir pilotla değil diğer pilotuylada şampiyonaya ortak olduğunu anlatmak için dikkat ettinmi ross brawn neden sürekli mercedes zamanla gelişecek diyor çünkü mercedeste beklentiler var oda o beklentileri şu an için pistte karşılayamadığı için sürekli bu naraları atmak zorunda kalıyor söyledikleri doğru olabilir ama beklentiler bi şekilde karşılanmalı yada onu yerine getirene kadar taraftarlara olumlu şeyler söylenmeli

  6. Schumii Kimi avatarı

    Saçmalamaya son sürat devam ediyorsun benim olsa olsa alonsoya karşı kuyruk acım olur ve ona sataşırım ama sadece saygı duyuyorum alonsoya. ben senin gibi diğer pilotlara sataşmam efendi efendi pilotumu desteklerim. Schumi her yönüyle kendisini fazlasıyla ispatlamış bir efsane ve geçmişte bize kuyruk acısı bıraktıracak bir performans sergilemedi çok şükür ve hala da öyle. altın çamura düşmeyle değer kaybetmez.

    ama kimse rosberge laf atmamşıken sen tutup "takımda sana schumiyi övmeni istedi." diye yazarsan saçmalığın daniskasını yapmış olursun. koskoca Schumi moral bulmak için rosbergin kendisini övmesine mi gerek duyacak ya da rosberg bunun yapınca basında ne değişecek. niye mercedes rosbergten böyle birşey istesin.

    Kendinde kabul ediyorsun schumacherin avusturya ve malezyadaki sorunlarını ve gerçek performansının ve yerinin bu olmadığını sonra da böyle devam ederse koltuğundan olur diyorsun. bu ne çelişki böyle. Türkiye'deki tabelacı futbol yorumcuları gibisin. Schumi iyi puanlar alamadı diye koskoca mercedes kan kaybından (senin tabirinle) öldü battı gitti :)) abesle iştigal bi durum 🙂
    Schumi ilk üç yarışta rosbergle hemen hemen denk bir performans sergilerken son yarıştaki durum da senin gibilerin ekmeğine yağ çaldı. her yorumundaki sahte iyi dileklerinin altında bilinçaltındaki schumi düşmanlığını görmek çok da zor olmuyor.

  7. schumi kimi senin bana yazdığın bu saçmalarda bana vız gelir tırıs gider kayle almayın bu adamı yada kayle alında eksileri verin bol bol farketmez.senin kuyruk acını ben gayet iyi anlıyorum ama benim yazdıklarım saçma ise yorum yapma ve daha fazla batma.
    ben hep kendi doğrularımı yazdım uydurma yalan yada asılsız bi şey yazmadım varmı arkadaş schumiciler haricinde yazdıklarımın saçma olduğunu düşünenler

  8. schumi kimiye yazdığım son sözler . diğer schumici arkadaşlar alınmasınlar
    evet 2 kez yarış dışı kaldı ve kendi hatası değildi doğru kabul ederim tabiki zaten bende doğru olanları yazmaya çalışıyorum.kaldıki hep yazdım schuminin rekabetçi bi araçla öndeki diğer araçlarla mücadele etmesini hep istedim.istiyorumda.yarış dışı kalmasını hiç istemedim istememde umarım bundan sonra talihsiz şekilde yarış dışı kalmaz.ama saygıdeğer schumici arkadaşlar galiba schumi biraz yaşlandı bunun çok ekisi var performansında ama umarım bunuda halleder ben onu önlerde mücadele ederken görmeyi istiyorum herkes gibi

  9. Jetman arkadasım merak ediyorum Avustralya – Albert Park'ta Schumacher Virajı sorunsuz 4. Dönebilseydi aynı yorumu yapabilirmiydin.Sepangda yarıs dısı kalmasıda mı Schumacherin hatası.Ama az kaldı Efsane döndügünde ne yazıcaksınız cok merak ediyorum..

  10. benim kuyruk acım yok görünen köy kılavuz istemez
    schumi böyle devam ederse mercedesin takım puanlarıda güme gider.renault hatta force india bile geçer mercedesi bunların hepsi doğru yalan yada uydurma bişey varmı yok
    kusura bakmayın ama galiba sizin kuyruk acınız var yada zorunuza giden bişeyler var

  11. Schumii Kimi avatarı

    Arkadaşlar lütfen eksi bile vermeyin daha önce de mevzu bahis olmuştu bu kaynağı belli olmayan kuyruk acısı. Arkadaşın biri Schumiyle ilgili yorum yapmama kararı almıştı ama öyle sözünde durmak her babayiğidin harcı değil. okumayım kâle almayım diyorum ama belli bi saçmalama düzeyinden sonra insan dayanamıyor.

  12. neden vız gelir tırıs gider biliyormusunuz ben şimdi yazsam mesela şampiyonda button 1.rosberg 2.diye tamamen doğru olan bi şey yazsam anti rosbergciler yani schumi funları ona bile eksi verirler.
    ha şunuda söyleyim mercedes yönetimindeki daimler schuminin bu sürüşüne daha ne kadar dayanabilir 2011 de schumi koltuğunu kaybedebilir.iyi sonuçlar almazsa.uyandırıyım dedim.çünkü daimler mutlak şampiyonluk bekliyor 3 yıl içinde.schumi yerinede seçenekler çok yedek pilot hiedfeld renault dan kubica citroenden kimi vs vs

  13. o verdiğiniz eksiler bana vız gelir tırıs gider.
    ben kendi doğrularımı yazarım her zaman

  14. efendimayin  avatarı

    3 sene araba kullanmayım gazın frenin yerini unuturum.

  15. evet övmen gerek schumiyi.çünkü mercedes kan keybediyor.takımda sana schumiyi övmeni istedi.ben senin bu fikirlerinin gerçek olmadığını biliyorum.ve idda ediyorum sen gridin en hızlı (güçlü değil hızlı) 2 pilotundan birisin senin yeteneklerinde müthiş. ağırlık dağılımı yanlış olan araçla bile 2.yiz şampiyonada bu senin ne kadar kaliteli bi pilot olduğunu gösteriyo.ve dahada fazlasını kanıtlayacağız.
    schumi umarım istediği araca kavuşur onu mücadele ederken görmek istiyoruz.

  16. Schumaher ile Rosberg arasi insallah hep boyle devam eder?

  17. rosss amca sumiye super bir arac verecek bunu sakin unutmayin arkadaslar, cunki sumi gibi bir isim bunun garantisini almadan anlasma yapmaz , ve rass amca bu isin uzmani arkadaslar , cezali eski reno patronu ve rasss amca bunlar f1 olmassa olmazi,,, sizcede oyle degilmi

  18. nico'nun işi de zor.. schumiyi geçse, zaten yaşlıydı derler, geçilmeye başlarsa da adama şu yaşında bile geçiliyo derler hehe

  19. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Schuminin başarısızlıgı bence aracdan kaynaklanıyor sorunsuz bir araç verin rekabetci olacagina ınanıyorum sorun schumide değil araçta! rosbergin aracı schuminin kine göre bence daha hafif ve yol tutuşu daha güçlü arkadan kayma önden kayma lastiklerdeki problem schuminin yeteneğini geride bırakıyor tıpkı hamiltonun 2009 sezonuna kötü başlaması gibi bu senede schumi bu durumları yaşıyor demekki yetenekli bir piloto lsanız bile arac kötüyse rekabetci olamıyorsunuz hamilton 2009 da 2 ci sezon baslagicinda ne kadar buyuk farkla geri döndü ve rekabetci olmaya başladı bu sezon da schumi için aynısı olucak buan eminim scuhumiden kaynalanan bir sorun yok o almaynalara da SAF diorum kendi ülkenizi temsi eden bir vatandaşınıza nasıl bunu söylerseniz neden geri döndü diye harbi anlayamıyorum bu almanları schumiye verin rekabetci bir arac o zaman üst sıralara cıkamıyorsa o zaman dersiniz yaşlandı diye ama su an schumi gercekten hamiltona meydan okuyacak seviyede bunu ilerki yarislarda görücegimize ınanıyorum schumi geri dönecek hadi ross çalışın boşş durmayın bitirin şu işi !

  20. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Bence Schumacher'de sorun yok. Otomobilin gelişmesini beklemeli ve ağırlık dağılımı yeniden ayarlanınca Schumi geri dönecektir. Schumi oversteer (arkadan kayan) otomobilleri sever. Ama bunu ağırlık dağılımını öne alarak yapmayacaklar sanırım dingil mesafesini uzatarak halledecekler.

  21. Rosberg olayı gayet ciddiye almasının semeresini görüyor. ayrıca 41 yaşından sonra 3 sene aradan sonra gelen şumide olsa ona geçilseydi millet arka taraftaki bir organla gülerdi rosberge:) haa dediğide doğru şumiyi şu an hırs bastı. kolay kolay pes etmez benim görüşüme göre şumi. zaten sevenlerinin duası yeter diyeceğim ama mevlananın şu sözünden dolayı onuda diyemiyorum.''tek başına kuru dua yetmez ağaç isteyen tohum eker''

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir