Sutil Dengelerin Değişmesini Beklemiyor

yazar:

kategori:

Takımların büyük yeniliklerinin bir sonraki yarış Barselona’ya saklamaları ile 7 takımın kullanacağı güncellemelerin öndekilerle aradaki farkı azaltıacağına inanılıyor.

Ama Sutil, bunu yapacak takımların daha az olacağına inanıyor, çünkü çoğu aracın potanssiyellerinin sınırlarında olduğunu düşünüyor.

Sutil: “Bir kaç parçamız var ama aracın (Barselona’da) çok iyi olacağını düşünüyorum. İlk 10, son yarışlarda gördüklerimize çok benzer kalacak.”

“Kimse aracında yarım saniye bulmayacak. Çünkü şu anda araçları geliştirmek gerçekten güç. Herkes 0,1 saniyeyi bile bulmanın zor olduğu bir noktada”

Sutil, Barselona’nın yüksek yere basma kuvveti gerektiren karakterinin Red Bull’a yaradığını düşünüyor.

Sutil: “Orada sadece yere basma kuvvetine ihtiyacınız var. Bu yüzden yine bir Red Bull pisti olacak. Uzun bir düzlük var ama virajlarda hızlı olan bir aracınız varsa bu kesinlikle daha iyi”


Yorumlar

  1. Dengelerin çok bariz bir şekilde değişeceğini düşünmüyorum. Bu noktada sutil'e katılıyorum. Sezon sonunda şartları iyi değerlendiren, o günkü durumu lehine çevirecek yerinde ve doğru hamleler yapan takım ve/veya pilot şampiyon olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir