Raikkonen, Türkiye Sonrası Umutlandı

yazar:

kategori:

Bu sene İstanbul’da yapılan Türkiye Rallisi’nde Raikkonen, zorlu şartlardan kaza yapmadan ve lastik patlamadan sonuca ulaşabilmiş ve elde ettiği 5.lik ile bu sezonki en iyi derecesine ulaşmıştı.

Raikkonen: “Doğru yönde gittiğimizin bir işaretiydi. Ürdün’de hızımız o kadar iyi değil ama ralliyi bitirebilmiştik. Türkiye’de ise biraz daha iyiydi ve 5. olduk”

“Aslında çok farklı bir şey de yapmadık, sadece araçta daha fazla zaman geçirme ve tempo notları üzerine çalışma ile ilgili bir durum bu. Bazı yerlerde kendime güvendim, başka yerlerde ise daha az güvendim. Ama elbette bunun gibi bir sonucun yardımı olur”

Raikkonen, Citroen Junior takım arkadaşı Sebastien Ogier’in girdiği Yeni Zelanda’daki bir sonraki etkinliği kaçıracak ama Fin sürücü, Mayıs ayında Portekiz’deki bir sonraki ralli öncesinde C4 ile bir başka teste çıkmayı umuyor.


Yorumlar

  1. bırak boş işleri kimi yerine dön

  2. en azından wrc de f1 e göre çok daha az çirkinlikler var pilotlar ve takımlar birbirlerine daha saygılı kimse kimsenin kuyusunu kazmıyor. bu açıdan kimi wrc yi daha çok sevdi heleki son 5.lik hadi hayırlısı

  3. =)
    kimi nerede kalırsa kalsın, yanındayım. keyif aldığı şeyi yapsın, biz de keyif alalım..

  4. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    raikkonen'i asfalt yarışlarında merak ediyorum daha iyi sonuçlar alır umarım.

  5. öff kalmasın yaa! dönsün.
    niye katılmıyor ben de bilmiyorum.
    bu arada seneye kalırsa wrc araçları değişecek. S2000'ler gelecek. işi belki daha kolay olur.

  6. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Niye katılmıyor ?

  7. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Raikkonen çabuk öğrenen bir pilot WRC'ye başladığından beri çabuk gelişti çabuk öğrendi en büyük avantajı bu oldu..araçta daha çok zaman geçirdikçe araca daha çok güvenecek daha iyi yerlere gelecektir.ilk senesinde zaten birincilik beklemiyorum ben açıkçası çabuk öğreniyo dediysek de o kadar değil 🙂 ama WRC'de bi sene daha kalırsa pilotlar için ciddi bir risk haline gelecektir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir