Manor da Kaza Testini Başarıyla Geçti

yazar:

kategori:

Manor’un 2016 aracının son kaza testinden de başarıyla geçtiği ve önümüzdeki ay yapılacak sezon öncesi testinden önceki büyük adımı tamamladığı açıklandı.

Takım 2016 için yeni bir şasi hazırlıyor ve Mercedes güç ünitesi ile birlikte Williams teknik birlikteliğine imza attı.

Manor takımı Twitter hesabından şöyle yazdı: “Bugün son kaza testimizi tamamladık, yani artık tamamen onaylanmış bir şasimiz var. Bir sonraki durak Barselona’daki ilk test.”

Bugün Manor’un eski Ferrari tasarımcısı Nikolas Tombazis ile anlaştığı ve kendisini şef aerodinamist rolüne getirdiği açıklanmıştı. Eski McLaren sportif direktörü Dave Ryan da geçtiğimiz yıl yarış direktörü olarak takıma katılmıştı.

Manor önümüzdeki sezon için sürücü açıklaması yapmayan tek takım ve Pascal Wehrlein, Rio Haryanto ve Will Stevens’ın adı takımla anılıyor.


Yorumlar

“Manor da Kaza Testini Başarıyla Geçti” için 3 yanıt

  1. xtrabitracing avatarı
    xtrabitracing

    Kaza testini bir kerede geçmenin iyi bir şey olmadığını da hatırlatmak gerek. Yakın zamanda Mercedes ve Red Bull’un kaza testlerinden geçemediğini duyabiliriz.

  2. Manor ,HAAS-Ferrari ortaklığı kadar olmasa da Williams’ın eliyle Mercedes’in test takımı olacak gibi.Eylül 2015’te Mercedes’in FIA’ya sorular sormasının temel nedeninin Manor ile benzer bir ortaklık kurmak istemesi olduğunu düşünüyorum.

    Bence Manor ve Haas’ın erkenden çarpışma testlerinden geçmelerinin temel nedeninin de geriye kalan sürede Haas Ferrari için Manor da Mercedes için aero ve diğer gelişimler için test platformu olarak kullanılacak.
    Aynı zamanda Mercedes’in Force İndia’dan da arka süspansiyon geometrisini alacağını düşünüyorum.Çünkü Force İndia,Redbull gibi difüzörü daha iyi kullanmayı öğrendiler(bildiğimiz rake olayı)

    Bakalım Ferrari ve Mercedes, güç savaşını kazanmak için daha neler yapacak.

  3. vw-tdi-power avatarı

    Bu takım adım adım geliyor. Yıllardır süren proje nihayet başarıya ulaşacak umarım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir