Hulkenberg: Ferrari Tehlikeli Bir Rüya

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, Kimi Raikkonen’in yeri için adaylardan birisi olmasına karşın Force India’da mutlu olduğunu söyledi.

Alman pilot bu yıl takım arkadaşı Perez karşısında pek varlık gösteremedi.

Ancak Bob Fernley büyük takımların Hulkenberg ile ilgilendiğini ve olası bir teklifte Hulkenberg’in ayrılmasına izin vereceklerini söyledi.

Fakat Hulkenberg “Force India ile sözleşmemi uzattım ve takıma en iyisini sunmak için istekliyim”

“Sadece grid üzerinde yer almak benim için önemli değil. Zaferler, galibiyetler kazanmak istiyorum. Formula 1 hep bir takım sporu oldu. Çalıştığım insanlar harika. Şu anda bulunduğum ekipten son derece memnunum”

“Dediğim gibi şuanda bulunduğum takımda çok mutluyum. Force India rahat bir takım. Özellikle kırmızılı ekipte olma rüyası oldukça tehlikeli bir rüya” dedi.


Yorumlar

“Hulkenberg: Ferrari Tehlikeli Bir Rüya” için 6 yanıt

  1. MARLon BROndo avatarı
    MARLon BROndo

    ferrari de zaten bir alman pilot var ve adım gibi eminim ki ferrari vettel’in yanına 2. pilot olarak kesinlikle GROSJEAN’ı düşünüyor.

    bence hülkenberg’in olasılıkları ;

    1) MERCEDES : mercedes yöneticileri hafiften rosberg’i göndermenin yolunu yapmaya başladı zaten. çünkü mercedes de iki pilot arasında en ufak ilgi çekici bir mücadele olmadığının farkında. bu sezonda şampiyon olamazsa rosberg yerini hülkenberg ile değişir. ama tabi mercedes ricciardo veya perez’i de isteyebilir belli olmaz. (verstappen red bull kampının pilotudur ve red bull spordan ayrılmadığı sürece verstappen’i bırakmaz)

    2) MCLAREN : button bu sene yada 2017 sonunda bırakıcak onun yerine mclaren hülkenberg’i düşünebilir ama ron dennis’in 2013’den bu yana yaptığı bazı açıklamalar sanki mclaren’in kendi sponsoru olan bir pilot düşündüğü yönünde. ve hülkenberg’de deyim yerindeyse ‘ekmeğini buradan kazanan bir adam’. ama belli olmaz bu işler alonso ile hülkenberg çok yakın arkadaşlar, alonso hülkenberg’i yanına isteyebilir.

    1. MARLon BROndo avatarı
      MARLon BROndo

      hülkenberg şampiyonluğa oynayacak bir aracı kesinlikle hak ediyor bence.

      adam 2010 brezilya’da COSWORTH motoruyla pole pozisyonunu aldı. DAHA NE YAPSIN.

      not: formula 1 tarihinde cosworth motoruyla pole alan iki pilottan (m. schumacher) biri ayrıca.

  2. adamım senin yerin mercedes.hem kendi milli aracın hemde çok güçlüsün.

  3. Doğruya doğru. Öyle bir rüya ki ya vezir olur ya rezil olur. Bu sezon çok önemli, rakibi takım arkadaşı Perez gibi görünsede dolaylı yoldan koltuk için rakip Bottas. Gönül ister ki Fİndia’da kalsın, rüya için iyi düşün iyi olsun derler hayırlısı olsun 🙂

    1. Çok haklısın. Aklımdaki senaryo 2017 de Massa’nın emekliliği veya Bottas’ın ayrılışıyla Rosberg’in Williams’a geçmesi. Dolaylı yoldan Verstappen ve Sainz de rakip Hulkenberg’e. Vettel varken vezir olması mümkün görünmüyor ayrıca 🙂

      1. Massa’nın emekliliğini beklemiyorum en az 2 senesi var. Verstappen’in Ferrari’den çok ileride mercedes’te olucağını düşünüyorum. Sainz’da Kvyat’dan fazlasını göremedim tabi benim görüşüm bu. Ferrari’ye geçebilen adam vezir olur, oranın bir padişahı var Vettel, ondan sonra ki adam da vezir olur Raikkonen vezirdir. Vezirden kastım rüyanın yorumuydu Ferrari kariyeri değil. Ben ferrari’yi istemem, diğer her kalbur üstü takıma razıyım. Ferrari belki en hızlı değil ama en zor takım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir