Williams Düzenli Podyum Zaferi Bekliyor

yazar:

kategori:

Williams ortağı Patrick Head takımın 2008 sezonunda düzenli olarak podyum için mücadele edeceğini düşünüyor.

Takım Ferrari ve Mclaren’i rahatsız edemeyeceğini düşünse de düzenli olarak podyuma çıkabileceklerine inanıyor.

Head "4. olmak için yeni bir araç dizayn etmeyiz. Açıkçası mümkün olan en yüksek pozisyon için araç tasarlıyoruz, bu yüzden sonuç ozamanki mümkün gücümüze bağlı oluyor."

"Nico Rosberg 3. sezonuna başlıyor ancak Kazuki Nakajima’nın ilk senesi olacak. Bu yüzden pilot dizilimi şampiyonluk için mücadele edecek beklenen deneyime sahip olmayabilir."

"Ancak düzenli olarak podyuma çıkmayı hedefliyoruz 2008’de. Şu anki Formula 1 araçlarının dayanıklılığı bunun ancak öndekilere yakın performans ile elde edilebileceği anlamına geliyor." dedi.

Head yeni sezon için tahmin yürütmenin zor olduğunu ancak Ferrari ve Mclaren’in önde olduğunu düşündüğünü söyledi.

Head "Şu anda nerede olduğumuzu söylemek çok zor. Ferrari ve Mclaren’in 2007’den sonra güçlü gelişim göstermiş olduğu görünüyor. BMW de hızlı araca sahip gibi görünüyor ve Renault gelişim gösterdi ve bunun birazının Alonso’nun kokpite oturması sayesinde geldiğine inanıyorum."

"Red Bull da güçlü görünmeye başladı ve Toro Rosso mümkün olan araç ile en iyisini yapıyor, bu inkar edilemez. Biz kesinlikle gelişim gösterdik ancak nerede olduğumuzu sezon başladıktan sonra göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Önemli olan f1 se evet gerçektende podyum zaferleri(ilk 3) değil yarış galibiyetleri istiyorum bunun harici f1 in zararına olur zaten yapılan kural değişiklikleride bunun için değilmiydi

  2. Düzenli Podyum Zaferi zor!Ferrari ve Mclarenin pilotlarından her hangisi bir problem yaşadıgı takdirde podyumda bulunabilirler bilemiyorum bir süpriz de yapabilir williams antremanlarda iyi göründüler bakalım yarışlarda nasıl olacak!son 9 gün:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir