Symonds “2017 Kural Değişiklikleri 2018’e Ertelenmeli”

yazar:

kategori:

Williams’ın Teknik Patronu Pat Symonds, 2017 için planlanan kural değişikliklerinde yer alan maddelerin çoğunun kabul görmemesinin ardından değişiklik için acele edilmemesi gerektiğini düşünüyor.

2017’de araçları 5-6 sn hızlandırmak için kurallarda ciddi değişiklikler planlanıyordu ancak zaman geçtikçe planlanan değişikliklerin çoğu rafa kaldırıldı.

2017 F1 kurallarının 1 Mart 2016 tarihine kadar belirlenmesi gerekiyor ancak önümüzdeki hafta yapılacak Strateji Grubu toplantısında değişiklik için daha fazla zamana ihtiyaç olduğu yönünde karar alınabilir.

Symonds “Henüz gerçekleşmeyen 2 teknik toplantı var. Birisi bu ayın sonunda, diğeri ise şubat ayında. Bu yüzden evet, artık bazı detaylar ortaya çıkacak.”

“Doğru mu, yanlış mı? Strateji Grubu bunun hakkında konuşmuyor. Strateji Grubu 2017’de araçların nasıl görünmesi gerektiğini belirliyor ve bunu üzerinde çalışıyoruz.”

“Strateji Grubu ilerliyor ve onlar teknik özelliklerden çok sportif özelliklere bakıyorlar.”

“İyi bir araç üretecek miyiz? Bilmiyorum. Daha çalışmamız gerekiyor. Biraz acele edildiğini ve baskı yapıldığını düşünüyorum.”

“Kişisel olarak çalışabileceğimiz temel prensipleri oluşturmadan biraz hızlı ilerlemeye çalıştığımızı düşünüyorum.”

“Bu işler 2017’den ziyade 2018’e ertelenirse daha mutlu olurum. Böylece bir sene daha ihtiyacımız olan şeyler üzerinde araştırma yaparız.” dedi.


Yorumlar

“Symonds “2017 Kural Değişiklikleri 2018’e Ertelenmeli”” için 3 yanıt

  1. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    bu adamlar ne içiyorsa aynısından istiyorum.

  2. iyice bo.. çıkmadan ne yapıyorsanız bir an önce yapında şovun yok olmadan evvel bir gösteri sunun.

  3. Sencer aksu avatarı

    Motoru v8 yapın olsun bitsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir