İspanyollar de la Rosa'ya Sponsor Arıyor

yazar:

kategori:

İspanya Motor sporları Federasyonu Başkanı ve Pedro de le Rosa’nın sıkı destekçisi olan Carlos Gracia, artık İspanyol pilotun geleceği ile ilgili daha fazla spekülasyon çıkmasını istemiyor.

Peter Sauber’in Pedro de la Rosa’nın yarışlara alışmasının zaman aldığını belirten açıklamalarının ardından Pastor Maldonado ve Luca Filippi, Sauber koltuğu ile ilişkilendirilmişlerdi.

Ancak Gracia, “De la Rosa’nın sezonun onlarla birlikte tamamlayamayacağına dair hiçbir belirti yok. Pedro’nun kontratı herhangi bir mali yardım sözü içermiyor ama biz sponsor bulmak için çalışıyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. katafalk kaya doğru söylüyor sauber tecrübeli olduğundan onu aldı
    evet berbat değil ama o kadar iyide değil.

  2. De La Rosa'nın Montoya'nın performansını aratmadığını kendisi ile ilgili çoğu haberde dile getirmiştim. 2006 yılında 2.375 ortalama puan ile gitmiş. Montoya ise 2.6…

    Pedro'ya güven duyulmasaydı, Sauber onu yarıştırmazdı diye düşünüyorum. Sauber'in bir bildiği var…

  3. Alonsothebest_Massa o yarisi hatirliyorum. birkac hafta once de izledim. bbc spikerleri bile arac iyi olunca pilotun neler yapabildiginden dem vuruyordu. bence de en iyi yarisi o yaris ve macaristan'daki yarisidir. 2006'da schumacher ile kapisirken. gerci schumacher'in lastikleri bitmisti ama yine de iyiydi.

    ayrica 2006'da montoya gittikten sonra fransa'dan itibaren 19 puan toplamis. takim arkadasi raikkonen ise 26… cok da fena sayilmaz yani, ki raikkonen'den bahsediyoruz.

    bu adama o kadar yuklenmeyin yahu. berbat bir pilot degil kesinlikle. ayrica schumacher'in yasadigi durumun benzerini yasiyor. ondan 2 yas kucuk, hemen hemen ayni yasta diyelim. ve en son 2006'da yaristi onun gibi. ama yarim sezon elbette… aktif olarak f1 araci surmedi test disinda o da.

    iyi bir araci olursa o da fena sayilmayacak performanslar sargileyebilir. puan toplar, ama yaris kazanma gibi bir iddiasi olmaz. onu alan/alacak takimlar da bunu bilir.

    zaten bu sezon onu tecrubesi icin aldi sauber ama aracta da pek hayir yok hani; veri toplayalim deseler.

    super bir pilot degil ama de la rosa'ya cok da suc atmamak gerek diyorum.

  4. delarosa bugüne kadar hangi takım arkadaşını geçmiş sezon sonunda.kaç kez full sezon yarışmış.bu adam genelde test pilotuydu.yarıştığındada yarışlardada yarış performansı zayıftı yani performansını tüm yarışa yayamıyordu bi noktadan sonra mücadelesi zayıflıyordu zayıftı.

  5. magic alonso peki hangi klas bi pilotdu a-b-c hangisi

  6. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    De la rosa nın en iyi yarışı 2005 Bahreyn di bence.Fena pilot değildi.Bu senede beklenenden iyi.

  7. MagicAlonso avatarı

    de la rosa zaten iyi pilot değildi demek saçmalıktan başka bişey değildir.demekki yarıştığı dönemlerdeki yarışlarını pek seyretmemişsin jetman.2006 da montoyanın yerine geldiğinde çıkardığı yarışları unutmayalım haksızlık olur.Burdaki tek sebep haberde de belirtildiği gibi para .Sponsor istiyor sauber ve bunun içinde de la rosayı harcamaya hazırlar.Umarım yarışmaya devam eder

  8. delarosa zaten iyi pilot değildi.bitmiş okeye dönüyoda haberi yok.
    bi parça vardı eskiden izel-çelik-ercan 3lüsü söylüyordu
    ara ara belkide bulursun
    gündüz gece yalvar yakar olursun
    sende sıra denilirki sana
    geçmişler olsun

  9. dela rosa şahsen beni hayal kırıklığına uğrattı. adam yedek bekleye bekleye paslanmış galiba. sponsor zor bulurlar kanaatindeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir