Key, Sauber'in Potansiyelini Ortaya Çıkarmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Hinwil kökenli takım, sezona büyük beklentilerle girdi ama C29, bu beklentileri karşılayacak bir performans ortaya koyamadı.

Sauber takımında oluşan bu durumda kötümserliğe kapılmak yerine Key, gelişim kaydetmek adına takımın potansiyeline inanarak çalışacaklarını söylüyor.

Key: “Açıkçası iyi adımlar atıp atamayacağımızı görme üzerine bir baskı var. Bu baskı, sadece benim üzerimde değil, herkesin üzerinde”

“Belki de sezon herkesin pek de umduğu gibi değil ama bunu işi adım adım ele almalıyız.Belki de bunun gerekçelerinden biri, rekabetin beklenenden fazla gelişim göstermesidir ama gelecek için planlarımız var”

“Gelecek yarış için bazı ufak değişikliklerimiz olacak, daha sonra ise başka adımlar atacağız. Yapılacak çok iş var ve hayal kurmuyoruz. Doğrultumuz var ve oraya gitmeyi amaçlıyoruz”

Key, Sauber’e katılmasından bu yana işleyiş ve araç hakkında bir değerlendirme yaptı ve endişe duyulacak bir şey görmedi. Key, gelişilmesi gereken alanları bulabildiği için durum hakkında iyimser.

Key: “Her şeyden önce temel var. Temelde bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Düzlük hızını geliştirmemiz gerek ama takım zaten bunun farkındaydı. Bu sadece sürtünme hesabı. Takım bunun üzerine çalışıyor ve bu alanda kaybedilmiş onda birler var”

“Kendimize yön belirmediğimiz diğer konular da var. Ayrıntılara çok giremem ama aerodinamik olarak beklediğimden veya bir araçta görmek istediğimden biraz farklı karaktere sahip.”

“Gelecekte gelişip gelişemeyeceğimizi görme adına üzerine çalıştığımız yön bu. Hemen halledilebilecek şeyler değil ama gelecek için gelişim doğrultularıdır. Belirlediğimiz bazı şeyler varç Ama üzerine çalışmamız gereken belli şeyler de var”

 


Yorumlar

  1. kiminin f1 yarıştığı ilk takım. o sene takım arkadaşı quick nick heidfeld. kimi 9 puan nick 11 puan toplam 20 puan almışlar. bu sene rahat rahat bu puanı toplarlar düşüncesindeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir