Endonezya Hükümeti Haryanto İçin 10 Milyon Euro Ödemeyi Kabul Etti!

yazar:

kategori:

Endonezya hükümeti, Rio Haryanto’nun Formula 1’de yarışması için gereken mali desteği sağlayacağını açıkladı.

Endonezya Gençlik ve Spor Bakanı Imam Nahrawi, Haryanto’nun Manor’da yarışabilmesi için 15 milyon euroya ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Haryanto’nun kişisel sponsoru Pertamina’nın bu rakımın 5.2 milyon euroluk kısmını ödemeyi kabul ettiği biliniyor.

Cuma günü Endonezya’nın başkenti Jakarta’da düzenlenen basın toplantısında hükümetin 9.2 milyon euroluk kısmı ödemeyi kabul ettiği açıklandı.

Hükümet sözcüsü “Evet Haryanto’nun Formula 1’de yarışması için gereken parayı Rio Hükümeti ve Pertamina sağlayacak” dedi.

Bu açıklamayla birlikte Haryanto’nun Manor’da yarışmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Yorumlar

“Endonezya Hükümeti Haryanto İçin 10 Milyon Euro Ödemeyi Kabul Etti!” için 10 yanıt

  1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
    Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

    Sapıklan mı hükümet ne kazanacağını manordan ya da F1 den manyaklık o parayla sosyal refah alanında nice işler yapılır bizim burda olsa CHP hükümeti yedi yıl eleştirir 🙂

  2. saidertuğrul avatarı
    saidertuğrul

    Hükümetimizin kulakları çınlasın…

    1. Şu spora yatırımlar yapmamız gerekirken, bizde belediye başkanlarının altına bile S500-S600 çekiyorlar. Boşa giden paralara acıyorum.

      1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
        Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

        Belediye Başkanı atamıyorum binsin birader ne boş adamsın git de sana bilsinler bi işe yararsın. Silmeyin loo yorumumu 🙁

        1. Sana ne kadar verdiler onu söyle pırasa kardeş 🙂 Bu paralar milyar dolarlar harcayan devletler için para değil. 10M elinin kiri olur devlet için.

        2. valla normal bir makam aracınada binebilir israfa gerek yok. bu ülkede siyasilerin ve devlet adamlarının yaptığı israfı kimse yapmıyor.

          1. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
            Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

            Söyledikleriniz doğruluğu ya da yanlışlığıyla ilgilenmiyorum zaten amacım siyaset değil hiçte sevmem amma velakin gösteriş siyasetin takendisidir.bugün adam lüks bir mağaza açsa dikkat edin lüks arabayı dükkanın önüne kor niye adam birçok mesaj veriyor herneyse bunlar olağan şeyler biz züğürtler boşa yorulmayım 😮

      2. Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa avatarı
        Yerli Ispanağın abisi Göçmen pırasa

        At yazıyorum telefon düzeltiyor ben ne yapayım

  3. Sağlam para vermişler eleman için. Diğer koltuğu da Rossi ya da Stevens’a verirler. Mercedes Wehrlein için sağlam para önermezse tabi.

    1. Mercedes cok kritik bir hata yapti bence.manora mercedes motoru veremeden once anlasacaklardi wehrlein i seneye yaristiracaksin bizde sana mercedes motorunu verecegiz diye.yoksa sana motor falan yok deseler manor ne diyebilirdi ki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir