Toro Rosso, S3'ü Hedefliyor

yazar:

kategori:

İspanya’da STR5, yeni bir motor kapağı ve yeni fren kanalllarına sahip olacak.

Tost: “Teknik bölümümüz çok sıkı çalışıyor ve önümüzdeki yarışlar için bazı yeniliklerimiz olacak. İnanıyorum ki performans seviyesi açısından bir adım atabiliriz. Özellikle İspanya GP için yeni fren kanallarımız ve yenib ir motor kapağımız olacak.”

“Son bir iki yarışta pakedimizde bir gelişimi zaten görmüştük. Bu yüzden Barselona’da, her şeyi mükemmel bir şekilde yaparsak, umarım en azından bir pilotumuzu bu sezon ilk defa S3’e sokabiliriz. Eğer olmazsa da en azından gridde ilk 10’a yakın kalırız, böylece bu hafta sonu için bizim adımıza daha fazla puanlar gerçekçi hedef olur”

“Her iki pilot da burada kışın teste çıktı ve Jaime özellikle, evindeki yarışta, bu sezon kendisine yeni olmayan ilk piste çıkacak, aryıca  daha alt kategorilerde düzenli olarak burada yarışmıştı”

Alguersuari, evindeki yarış olmasına rağmen farklı bir yaklaşım içinde olmayacağını söyledi.

Alguersuari: “Sadece şampiyonanın bir başka ayağı benim için. Bununla birlikte, evimdeki yarış olaması itibariyle taraftarlardan gelecek destek biraz fark yaratacak. Benzer şekilde futbol takımları da evindeki maçlarda bir avantaja sahip olur. Ama biz kendi işimizi yapacağız, diğerleri ile aynı”

“Burada yarıştığım her zaman benim için özel olmuştur. Evimdeki pist ve benim için çok destek var, harika bir hava yaratıyorlar”

“İspanya GP’de ilk defa yarışacağım. İzlemeye bir çok arkadaşımın ve bu sene gridde çok İspanyol pilot olması ile fazlaca taraftarın gelmesini bekliyorum”

“Bir önemli şey de önceden bildiğim sezonun ilk pisti, bu yüzden benim için işler daha kolay olacak.”

Toro Rosso ayrıca verilena rada Buemi ile tahsis edilen bir aero tet gününü kullandı.

Buemi: “Amaç, daha ziyade uzun vadeli sezonun biraz daha sonraki dönemleri için gelişimlere bakmaktı. Esas konu, rüzgâr tünelinde gördüğümüz sonuç ve verilerin pisttekilerle aynı olup olmadığını görme adına araştırma çalışmalarımızın onaylanması iyi.”

“Çok iyi geçti. Sene içinde sadece 4 aero testine izin veriliyor. Takım, sonuçlardan memnun. Şimdi mühendisler verileri değerlendirecek ve doğru yönde ilerlememizi sağlayacak”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir