Williams "Ferrari ve Mclaren Artık Daha Yakın"

yazar:

kategori:

Sam Michael’e göre Ferrari ve Mclaren takımları 2007 sezonunda olduğu gibi diğerlerinden daha uzakta rahat bir mücadele yapamayacak.

Her iki takım geçen sene tüm yarışları kazanmış ve diğer takımlardan oldukça önde bir sezon geçirmişti. Bu sene de her iki takım zirvede görünüyor.

Ancak Michael bu sene 2 takımın arkasındaki grubun daha yakın olacağını düşünüyor 2008’de.

Michael "Mclaren ve Ferrari ile olan fark azaldı. Hâlâ fark var diğerleri ile ancak bu fark geçen seneye göre daha az." dedi.

Michael 3.lük için oldukça sıkı mücadelenin olacağını düşünüyor.

Michael "Biz o grubun içerisindeyiz. Bazı pistlerde biz yukarıdayız bazılarında diğerleri. Bu yakın olduğumuzu gösterir. Jerez, Valencia ve Barcelona’ya gittikçe üstteki takımlar da değişiyor. Bu bizim için zor ancak F1 için iyi." dedi.

Williams takımı kış testlerinde gösterdiği bazı güçlü performanslara rağmen temkinli davranıyor ancak takımın ortağı Patrick Head podyum amaçladıkları söylemişti.

Ancak buna rağmen takımın pilotu Rosberg yine temkinli davrandı.

Rosberg "Podyuma çıkmamız için 4 aracın sorun yaşaması gerekiyor. Böyle durumda neden bu şekilde konuşuyoruz?"

"Eğer tesadüfe ihtiyacımız varsa bunu dememek daha iyi. Bu bir tutku ve bu mümkün olabilir. Ancak başkalarına bağlı oluyorsa eğer konuşmamayı tercih ederim."

"Ben sadece iyi bir sene daha umuyorum. Geçen sene iyiydi ve bunu geliştirmek istiyorum. Benim açımdan istikrar mükemmeldi geçen sene ve buna devam etmek istiyorum. Görevimden keyif alıyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Tek temennim bu. Düşünsenize 8 tane pilotun liderlik için yarıştığını..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir