Lorenzo Yamaha'dan Ayrılmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Geçen yıl Rossi, takımla tekrar anlaşmak için Lorenzo’nun başka bir takıma geçmesi gerektiğini savunmuş, bir numara statüsünü paylaşmak istemediğini belirtmişti.

Ancak Lorenzo bu birlikteliğin üçüncü yılda da devam etmesi için bir engel görmediğini söylüyor.

“Birlikte çalışmaya devam edebiliriz. Neden olmasın ki? Tabii ki Valentino’dan öğrenecek çok şeyim var ve eğer aynı takımdaysanız bu sizin için daha iyidir. Bir açıdan kötü olabilir çünkü aynı motorda daha hızlı bir sürücü vardır.”

Lorenzo’nun hangi takıma geçeceği geçtiğimiz sezon çok konuşulmuştu. Ducati ve Honda seçenekleri mevcuttu ancak Lorenzo, Yamaha’da kalmayı tercih etti ve hâlâ öyle düşünüyor.

2009’da takımdan ayrılmaya ne kadar yaklaştığı sorulduğunda, “Doğruyu söylemek gerekirse çok yaklaştım, yalan söylemek istemiyorum. Ducati’nin teklifi çok çekiciydi. Çok fazla para ve hızlı bir motorsiklet.”

“Yamaha’da kalmamı sağlayan en büyük şey, Yamaha’nın bana daha 250cc’deyken verdiği güven. Yamaha’da kalmam gerektiğini hissettim.”


Yorumlar

  1. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Geçen sene ikiside hatalar yaptı.Rossi Lorenzo yu Lorenzo nun psikolojik olarak en güçlü olduğu durumdayken yendi.Tırnağı olamaz diye birşey yok.Ama bir aksilik olmassa Rossi 10 yapar canınızı sıkmayın.

  2. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Bu adam Rossi'nin şu anki hali kadar iyi geçen seneki gibi saçma sapan düşüşler yaşamazsa…

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    eee bu adam hani geçen yıl,rossinin tırnağı olamazdı bilmem neydi,herkes atıp tutuyordu?
    gecen yıl eğer saçmasapan düşüşleri olmasaydı ilk yıldan geçecekti rossiyi,bana göre muhteşem sürüyor,evet rossi tabii ki efsanedir ama kimse onu geçemez gibi bir durum olmadıgını görüyoruz,hem bu yıl hem de geçen yıl,ve rossi nin gecen yıl söyledikleri onun adına oldukca büyük prestij kaybı,en azından benim gözümden epey bir düştü..

  4. bence yamaha lorenzoyu kaybetmemeli çok büyük pilot olabilir rakibe kaptırıp pişman olmasın sonra hondanın rossiye yaptığı gibi bence lorenzo doğru yapıyor gitmemekle sürüş stili zevk veriyor birazcık rossi yi andırıyor

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Gridin efsanesi ve ondan sonra gelen en iyi pilot.Bunlara rakip olabilecek pilotlarda var Stoner ve Pedrosa-Simoncelli-Spies ve Hayden gibi.Ancak ikisi bir adım önde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir