Sauber: "2010'dan Vazgeçmek için Henüz Erken"

yazar:

kategori:

Willy Rampf’ın görevini devralan Key, Sauber’in 2010 planından vazgeçmesi için henüz çok erken olduğunu düşünüyor.

Bu yıl büyük bir gelişim elde edilip edilemeyeceği sorulduğunda Key, “Mümkün olduğuna inanıyorum çünkü mevcut otomobilde yapmamız gerekenlerin ne olduğunu biliyoruz. Ancak bazı sorunların hızlı çözümleri yoktur. Aracın karakteristiğinin geliştirilmesi gerekiyor ki bu da zaman alıyor.”

“Bu yüzden işleri yoluna sokmak için mümkün olduğunca hızlı çalışacağız. Hedefler belirlendi ve oldukça hırslı ve istekliyiz. Gridde yükselmek mümkün ama rakabet çok sıkı, bu yüzden onlardan daha hızlı gelişmek için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız.”

Key, Sauber’in yaşadığı zorlukların kökeninde BMW’nin çekilmesi ve sonrasında Qadbak’ın ön plana çıkması üzerine oluşan belirsizlik olduğunu düşünüyor.

“Takım hâlâ 2009’un ikinci yarısında oluşan belirsizlikler ortamından kurtulmaya çalışıyor. Kesinlikle yeni bir yaklaşıma ihtiyaç var.”

“2011 otomobili için çalışmalar şimdiden başladı. Bu yılın gelişim programı ile gelecek yılın programını nasıl dengelememiz gerektiği konusunda kafamda bir plan mevcut ve bu plan takımın yapısına da fazlasıyla uygun.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir