Horner: "Mercedes Önlerde Olabilir"

yazar:

kategori:

Mercedes’in 2010 aracı, bu hafta sonu İspanya’da bir çok yeniliğe sahip olacak ama takımın puanlamada öndeki pilotu Rosberg, bu gelişimlerin takımın zafer kovalayacağı anlamına gelmediğini belirtmişti.

Schumacher’in de İspanya GP için bekletilerin büyütülmemesi gerektiğini belirtmesine rağmen Horner: ” (Schumacher ve Mercedes) neler yapabileceklerini önceden gösterdiler.”

İngiliz patron, Schumacher’in 91 galibiyetine ve Brawn GP’nin geçen seneki başarılarına atıfta bulundu.

Red Bull’un RB6’sı şu ana kadar en hızlı araç olarak görünüyor ama Horner, ‘dünya şampiyonasından pilotları ve takımları göz ardı etmenin, asla yapılmaması gereken bir hata olduğunu’ düşünüyor.

Horner: “İşler çok çabuk değişebilir.”

“İşte bu yüzden de Mercedes, Barselona’da bir anda öne çıkabilir”


Yorumlar

  1. mercedes bi kenara horner işini gerçekten seven bi teknik adam.ufak aksilikler yaşadı 2 kez ama yinede iyi.ve geçen seneki rbr nin bu yıl mclaren-ferrari-mercedes 3lü süne karşı bu kadar gelişim kaydetmeside gerçekten horner ın ve ekibinin işlerini iyi yaptığını kanıtlıyor.şu 2 aksilik olmasa şu ana kadarki en iyi teknik adamdı diyebilirim.

  2. Evet, öyle bir olasılık var ama çok düşük.Belki de olabilir eğer arac Schumacherin sevdiği gibiyse ve de eskiye yakın performans gösterirse neden olmasın ?Bunu hafta sonu göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir