Briatore: "Button, En Hızlı 5 Pilot Arasında Değil"

yazar:

kategori:

Button daha gençken 2001 senesinde Bristore’nin idaresindeki Benetton’da sıkıntılar yaşıyordu. Briatore, İngiliz pilotun Monako’da çok yavaş kaldığını, sanki yatını koyacak yer aramak için dolaştığını söylemişti.

Ve Monako’da kazandığı 2009 senesinde Button için Briatore, çift katmanlı difüzör tartışmaları ile, İngiliz pilot için, kaldırım taşı anlamına gelen İtalyan kelime ‘paracarro’ ifadesini kullanmıştı.

Ama bir sene sonra Button sadece şampiyon pilot değil, aynı zamanda yeni takımı ile şampiyonada lider durumda.

Briatore: “(Button’un) iyi olmadığını hiç söylemedim ama bana göre dünyadaki en hızlı 5 pilot arasındaki değil”


Yorumlar

  1. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Tarafsız gözle bakarsak,Alonso-Lewis-Massa-Kimi-Button-Vettel-Rosberg-Kubica çok iyi pilotlar.Bu pilotlardan şu anı dikkate almassam kesin iyi olan Schumi var.Sevmemek ayrı konu ama bu pilotların arasında kaldırım taşı olabilecek kimse yok.Kendine göre birisi daha iyidir o ayrı.

  2. Böyleee güzel açıklamalarr buttonu güçlendirecektirr bunlarr psikolojik baskıı

  3. briatore yine sahnede anlaşılan onu döndürecekler f1 e.oda ısınma turları atıyor galiba.temiz f1 istiyorum

  4. efendimayin  avatarı

    Sevmem ama şuan lewisden daha başarılı işe bakmak lazım.

  5. hızlı olmak tek başına başarılı olmak için yeterli bir özellik değildir. az hata yapmak kaza yapmamak doğru stratejiler. lastikleri yıpratmamak vs.vs. 1978 dünya kupasından beri futbol izlerim. türkiye liglerini yakinen takip ederim. istatsitiki manada türkiyede tüm zamanların en başarılı futbolcusu hakan şükürdür. aynı zamanda en çok para kazanmış futbolcusudur büyük ihtimalle…ama görüntüde hakan şükürden çok daha iyi diyebileceğimiz onlarca futbolcu sıralayabilirim. fakat neticede bunların iyi çalım atması çok teknik olması vs.vs. bu topçuları hakan şükürden daha başarılı kılmamıştır. konuyu bir bütün olarak ele almak lazım. en çok geçiş yapan pilota her geçişi için puan verselerdi hızlı olmanın bir kıymeti harbiyesi olabilirdi. ama damalı bayrağı ilk görene en çok puanı veriyorlar. teorik zeka birçok konuda pratik zekanın önüne geçer. hülas button doğru araçla gerçekten çok faydalı bir pilottur. geçen sene geçtiği barichello asla hafife alınacak bir pilot değildir. şu an hamiltonun önünde olması sezon bitimine kadar böyle olacağı manasına gelmez. zira gaybı geleceği sadece Allah bilir. ama şuna inanıyorumki hamilton için bir kovalainen değil button…alonso için massanında kolay bir lokma olmadığını düşünüyorum.

  6. forever-Mclaren   avatarı
    forever-Mclaren

    bu adamın hiçbir lafı tutarlı değil. ne alaka şimdi , dünyadaki en hızlı 5 pilotmu sadece yarış kazanıp şampiyon oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir