Rosberg: "Mercedes Henüz Kazanmaya Hazır Değil"

yazar:

kategori:

24 yaşındaki Alman pilot, 2010 sezonunda şimdiye kadar takım arkadaşı Schumacher’i hep geride bıraktı, 2 defa podyuma çıktı ve şu anda da şampiyonada 2. sırada.

Önceki açıklamasında Brawn: “Nico, yarış kazanmaya çok yakın”

Ama Alman haber ajansı DPA’ya konuşan Rosberg: “İyi olurdu ama gerçekçi olmalıyız”

“Mercedes’te henüz kazanacak durumda değiliz. Ama gelecek haftalarda büyük adımlar atmalıyız, umarım iyi bir gelişim kaydetmeyi umuyorum”

Bu hafta sonunda ellerinde olacak W01 için Rosberg: “Çok şey bekliyor olabiliriz ama umarım Red Bull ile arayı kapatabiliriz”

Rosberg bu sezon başlarında yaptığı açıklamada yanında Schumacher varken artık her kelimesine dikkat etmesi gerektiğini belirtmişti.

Kendisini Mercedes’te 1 numara olarak gördüğü için şaşırıp şaşırmadığı sorusuna Rosberg: “Şimdiye kadar sezonumun gidişatından çok memnunum”

“Özellikle de şampiyonada ikinci olduğum için mutluyum. Şimdiye kadar Schumacher2in önünde yar aldığım için de mutluyum ama bir kıyasla yapmak için henüz çok erken”

Schumacher’den neden daha hızlı olduğu sorusuna ise Rosberg: “Hayır. Sadece araçta daha iyi bir his edindiğimi ve ondan çok şey ortaya çıkarabildiğimi biliyorum”


Yorumlar

  1. ispanya mercedeslerin kapışmasına dönecek

  2. görünen o ki barcelonada mercedes değişim geçirmiş olacak ama bu değişim diğerleriyle rekabet edebileceğimiz kadar iyi yöndemi olacak.sayın ross brawn dediki nico galip gelmek için parçaları birleştirmeli.ben sana katılmıyorum ross amca ancak ross amca bakalım sende parçaları doğru birleştirdinmi ? barcelonada göreceğiz

  3. Bu bir sır değil.Barselonada iyi bir paket ve sürücülerin iyi bir performans göstermesi halinde podyuma belki çıkılabilir.Niconun da dediklerine göre Schumi eğer araçta kendini iyi hissederse iyi bir geri dönüş yapacaktır, durum bunu gösteriyor.

  4. efendimayin  avatarı

    Üzgünüm ama bence redbullu yenmek ispanyada çok zor. Monacoda olabilir ama.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir