Briatore: "Schumacher Eski Formuna Dönemeyecek"

yazar:

kategori:

Ferrari koltuğunda olduğu 2006 sezonu sonunda spordan ayrılan ve 3 senelik ayrılığın ardından geri dönen Schumacher, Mercedes takımında şimdiye kadar Rosberg’in temposuna ayak uydurmakta sıkıntılar yaşadı.

Bu konuda Formula 1 çevresi de ikiye ayrıldı. Bir kısım Schumacher’e zaman tanınması gerektiğini düşünürken diğerleri Alman pilotun eski gücünde olmadığını öne sürdü.

Kaza skandalı sonrasında artık F1 ile ilişiği kalmayan Briatore, Schumacher’in ilk şampiyonluklarında Benetton’da takım patronuydu.

Bristore, Alman pilotun artık eski formuna kavuşamayacağını düşünüyor.

Bristore: “Michael’in Rosberg karşısında işinin zor olduğunu hep söyledim”

“Bu sene onun için rahat olmayacak. Çünkü galibiyetler kovalayan bu kadar çok pilot hiç olmamıştı”


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    İnsan biraz utanır yahu..

  2. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    schumacher'in iyiliğini isteyen biri olarak briatore kasıtlı olarak bu tarzda konuşuyor.

    tanıdığı michael'in nasıl motive olacağını iyi biliyor , eski takımdaşı.

  3. Kendinden o kadar emin ki sorsalar hala kendini Renault patronu sanar.

  4. Birisimi konuştu?:))

  5. efendimayin  avatarı

    briatore f1 den amlamıyor sadece patron o kadar. Ayrıca schumiyi bilmem ama sen geri dönme biriatore. MAssanın şampiyonluğu senin yüzünden gitti.

  6. Schumii Kimi avatarı

    Eski performansına ulaşmasına gerek yok. 2006'daki performansının 4te 3üne ulaşsın yeter :))

    galibiyet için bu kadar çok pilotun savaşması da dezavantaj değil bence 2006da genelde iki aday vardı yarışlar için. Schumi kazanamadığı zaman Alonso kazanıyordu ve şampiyonluk için mutlak kazanmak gerekiyordu. ama şimdi kazanan pilot sayısı çoğalınca kazanamasanda rakipler birbirinden puan çalacaktır ve bu dezavantaj olmaktan çıkacaktır. sadece Schumi için değil bütün pilotlar için bu böyle. alonso bu yüzden Schuminin hala şampiyonluk şansı var gözardı edilmemeli şeklinde bi açıklama yapmıştı.

  7. briatorenin demeçlerine yüzde yüz katılıyorum.

  8. schumi belki bir nebzede senin performansın bundan sonra hiç olmayacak formula 1 den ihraç edilmen kadar güzel bir haber daha okumamıştım şu formula 1 de

  9. Bir bakıma doğru söylüyor.Schumacherin "eski performansını" göremeyeceğimiz gün gibi ortada.Bunun için bir sürü neden sayabilirim:Mercedesin yeteri kadar iyi olamaması,yaş itibariyle bazı şeylerin belki kaybolması,yeni bir takıma gelmesi,aracın istediği gibi olmaması, yeni kuralların getirdiği sıkıntılar,3 yıl ara vermiş olması… Ama bu demek değildir ki önlerde olamayacağı yada yarış kazanamayacağı.Tecrübesi ve yeteneğiyle geri dönecektir; sadece işler eskisi gibi kolay olmayacaktır.

  10. vayy bay çok bilmiş hala demeç veriyormu bu adam ya 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir