Jacque Lemans F1 Ege’de Parlıyor

TokSport tarafından hazırlanan Mitsubishi Lancer EVO9 otomobilleriyle, sezonun tek asfalt yarışı için heyecanlı olan Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, Türkiye Rallisi’nde sergiledikleri istikrarlı pilotajı, Ege’de devam ettirmeyi planlıyor.

Ege Rallisi öncesi yarışı değerlendiren Ünal Şenbahar; “Asfalt zeminde yarışmaktan çok keyif alıyorum. Hatta en sevdiğim zemin diyebilirim. Ege Rallisi de çok keyifli ve bir o kadar da zorlu etaplara sahip. Tecrübemizle birlikte, hızlı olduğumuz asfalt zeminde, en iyi sonucu almak için yarışacağız” dedi.

Startı 8 Mayıs Cumartesi günü saat 17:30′da Forum Bornova’dan verilecek rallinin seyirci etabı, servis alanı ve aktiviteleri Pınarbaşı Yarış Pisti’nde olacak.

Yaklaşık 40 otomobilin start alması beklenen Ege Rallisi’nde, ekipler 117 km’si özel  etap olan 332 km uzunluğundaki asfalt parkuru geçecekler.

Menderes, Çatalca, Efemçukuru, Gödence, Seferihisar ve Eski Orhanlı güzergahlarında gerçekleştirilecek olan rallide, startın ardından Pınarbaşı Yarış Pisti’nde saat 18:00’de AGT Seyirci etabı koşulacak. 9 Mayıs Pazar sabahı erken saatlerde parkura çıkacak  ekipler, aynı gün saat 12:00’de bir kez daha AGT Seyirci etabında yarışacak ve saat 16:50’de Pınarbaşı’nda finişe gelecek.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir