Massa, İspanya'da Gelişim Kaydedeceklerini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Massa, ”Araçta bazı şeyleri değiştirdik. Yine aerodinamik açıdan bazı detayları da. Aynı zamanda hava alan meşhur arka kanada sahibiz ki umarım bununla beraber gelişim kaydederiz. Aerodinamideki bazı detayları da bize daha fazla performans sağlayacak.”

”Tabii bu yarış üç haftalık ardından yapılacak ki takımların büyük çoğunluğu araçlarında yeni parçalara sahip olacaklar.’ Umarım bizim avantajımız diğerlerine göre daha fazla olur.”

”Araçlarda yeni parçalar göreceğiz ki bu da hangi takımın aracını daha fazla gelişim kaydettiğini gösterecek.”

”Şurası kesin ki Red Bull şu anada kadar diğer takımlardan 0.2 saniye daha hızlı. Eğer başka bir takım 0.2 saniyeden daha fazla gelişim gösterirse farklı olur. Nasıl olacağını göreceğiz. Ama Red Bull açıkça harika bir araç. Sıralamaların çoğunda en öndeydiler. Bunu aklımızda tutmalıyız. Tabii McLaren ve Mercedes’i gözardı edemezsiniz.”

Brezilyalı pilot, McLaren’in ilk 4 yarışta elde ettiği avantaja karşın takımının F-Kanal sistemi için hala çok geç kaldığını düşünmüyor.

“Öyle düşünmüyorum. Sanırım sadece bir takım kullandı, Sauber. Ama onlar da çok memnun değillerdi. McLaren sistemi kullanan tek takım. Sizden önce bir aracın onu kullandığını görürseniz, bu diğer araç için daha iyi olur.”

“Bu sadece Ferrari için değil, Red Bull için de öyle. Onlarda da F kanal sistemi yok. Belki Mercedes de burada kullanır bilemiyorum. Bu yüzden aracı geliştirmek için zorlamaya devam ediyoruz. Umarım zamanında olur.”

Değişiklik yapılmasına izin verilen Ferrari motoru hakkında da konuşan Massa sorunun sadece dayanıklılık ile ilgili olduğundan bahsetti.

Ferrari pilotu son olarak da Çin’deki geçiş hamlesinin ardından takım arkadaşı Fernando Alonso ile aralarında bir anlaşmazlığın olmadığını yineledi.

“Şurası kesin ki bu sorulardan biraz yoruldum ama çok da takmıyorum. Ben sadece takım içindeki görevimi ve gelecek için yaptığımız çalışmaları önemsiyorum. Aramızda iyi bir ilişki var ve bu şekilde devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.”

“Her ikimiz de güçlü pilotlarız. Burada Michael ile, Kimi ile de takım arkadaşlığı yaptım ve şimdi de Fernando ile takım arkadaşlığı yapıyorum. Takım içinde çok büyük bir saygı hissediyorum ve bu konuda başka bir şey düşünmüyorum.”


Yorumlar

  1. Sir Jack B.  avatarı

    http://img202.imageshack.us/img202/8107/f10fductbarna.jpg

    kanal koltuğun arka kısmına açılmış sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir