Rosberg Mercedes'in Güncellemelerine Güveniyor

yazar:

kategori:

Çin’de podyuma çıktıktan sonra genel klasmanda ikinci sıraya yükselen Alman pilot İspanya için yapılan güncellemelerin şampiyona mücadelesinde ayakta kalmalarını sağlayacağını söylüyor.

“Şampiyonadaki pozisyonumdan oldukça memnunum. İlk yarışlarda yarış kazanmanın pek mümkün olmadığı bir araçla şu anda olduğumuz yerde olabilmek için elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum.”

“Şimdi ikinci sıradayız ve umut ettiğimiz gibi gelişmeye devam edersek… Birkaç gün önce fabrikadaydım ve gelişim açısından bana gösterdikleri gerçekten umut vericiydi. Bu yüzden oldukça güçlü olabileceğimiz konusunda iyimserim. Bunun şampiyonluk mücadelesinde ayakta kalmak için mümkün olup olmadığını da bekleyip göreceğiz.”

Ne zaman yarış kazanan bir araca sahip olacağı sorulduğunda Rosberg, “Bunu söylemek zor çünkü diğerlerinin ne yaptığına da bağlı. Gelişim açısından harika iş çıkartıyoruz, burası kesin. Bana kalırsa takımdaki herkes, Ross’un önderliğinde, bunun olması için çok iyi çalışıyor” dedi.

“Diğerlerine oranla ne kadar geliştiğimizi hafta sonu boyunca göreceğiz. Ardından da Red Bull’a yetişip yetişemeyeceğimiz konusunda gerçekçi tahminler yapmaya başlayabiliriz.”

Rosberg son olarak da takım arkadaşı Michael Schumacher’in formu hakkında tedbirli yaklaştığını belirtti.

“Buna dikkat etmeliyiz, çünkü daha ilk günlerdeyiz. Size şunu söyleyebilirim ki, üçüncü yarışın yapıldığı Malezya’da ve sonrasında oldukça hızlıydı. Sonuç biraz anormaldi. Neler olacağını bekleyip göreceğiz.”

“Onun burada güçlü olacağını aklımdan çıkarmıyorum. Sezonun geri kalanında aramızda büyük bir mücadele olacak. Onun seviyesinde olabileceğime ikna olmuş durumdayım ve ikimiz içinde güçlü bir sezon olacak.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir