Kubica, Schumacher'den Daha Fazlasını Bekliyordu

yazar:

kategori:

Kubica, sezon öncesinde Schumacher’in önlerde mücadele edeceğini düşündüğünü ancak şu anda Alman pilotun zor bir dönemden geçtiğini söyledi.

“Onun sorun yaşamasına hepimiz şaşırdık ama bu olanlar onun da bir insan olduğunu gösteriyor.”

“Yedi şampiyonluk kazanmamış olsam da biliyorum ki, eğer sorun yaşıyorsanız, her şey zorlaşır. Ama parçaları birleştirmeye çalıştığınızda, küçük parçaları yerine koyduğunuzda, her şey kolaylaşır ve sizden beklenen hıza ulaşırsınız.”

“Bence herkes Michael’in yukarılarda olacağını umuyordu. Şimdilik durum bu değil ama her şey göründüğü kadar basit de değil. Bir Formula 1 aracını kullanmanın kolay olmadığının güzel bir kanıtı bu da. Bu çok kompleks bir şey.”

Ancak Kubica, Alman pilotu şimdiye adar yaşadığı sorunlara rağmen onun yeteneğinin insanlar tarafından yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini düşünmüyor.

“Michael’in bir Minardi ile yarış kazanacağını hiç düşünmedim çünkü işlerin ne kadar zor olduğunu ve sizin dışınızda da önemli olan şeylerin olduğunu biliyorum, araç gibi, takım gibi.”


Yorumlar

  1. El Alonso ... avatarı
    El Alonso …

    agzı olan değil gerçekleri gören konuşuyor madem büyük sükselerle sumiyi yeniden alevlendirmek istedin koskoca mercedessin neden iyi işlere imza atmak için uğraşmıyorsun adam ne yapsın suyla unu koymuşlar önüne helva istiyolar saçmalık

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Ağzı olan konuşuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir