Button: "Alonso Yaptığı Yorumlarla Eğleniyor"

yazar:

kategori:

İspanya GP’si öncesinde Fernando Alonso, Lewis Hamilton’ın yaptığı sürüşler nedeniyle yarış komiserleri tarafından cezalandırmaya çok yaklaştığını belirtmiş, ayrıca Hamilton ve Button arasındaki ilişkide de sorunlar olduğunu sezdiğini söylemişti.

Barselona’da bu konuyla ilgili konuşan Button, “Fernando herkesle biraz eğleniyor. İlgiyi kendi üzerinden başka taraflara çekmeye çalışıyor. Ben çok mutluyum ve Lewis’in de öyle olduğunu düşünüyorum. Çok iyi anlaşıyoruz.” dedi.

Ayrıca Alonso’nun Çin pit girişinde yaptığı manevrayı eleştiren Hamilton’u da destekledi. Button, “Eğer benim takım arkadaşım bana bunu yapsaydı hiç iyi olmazdı”diye konuştu.

Ayrıca Jenson Button, geçtiğimiz günlerde Flavio Britatore’nin kendisi hakkında yaptığı yorumların kendisini incitmediğini de belirtti. Briatore, Button’ın Formula 1’in en iyi pilotları arasında olmadığını söylemişti.

Button: “Okuduğumda çok güldüm. Şu anda çok memnunum. Sanırım biraz daha zorlamalıydı. Şampiyonaya liderlik ediyorum ve o ise bu sporda bile değil.”

 


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    napacaktık,senin gibi mi yapalım,sırtına kese mi atalım,hem sen kim oluyorsun da bize akıl veriyorsun onu anlamadım? başka üyelik alınca kim olduğunun ve hangi düzeyde bir insan oldugunun anlasılmadıgını mı sanıyorsun?

  2. kingofspain avatarı

    Onur Aybars,fatih küskü tamam birileri yazmış ama sizinde kötülemeniz gerekmez bence.Üçüncü antremanları bir linkten izledim karşılıkmı yazınlan küfürlerin haddi hesabı yok.Ama birşeyi eleştiriken onu çürütmek için o kişinin gönül verdiğini kötülemek pekte olumlu bir yöntem değil.

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    ya bazen şurada bu tip şeyler yazabilip,nasıl oluyor da insan içine çıkabiliyor diye düşündüğüm epey bir adam var,gerçekten onları dışarda bir yerlerde görmeyi ve neye benzediklerini çok merak ediyorum.
    adam 2 kere doğru kararları verip harika bir şekilde lastiklerini koruyup(avustralya) ve harika bir yağmur sürüşü yapıp(çin) 2 tane aslan gibi yarış kazanıyor,ve avantadan kazanan şerefisiz oluyor öyle mi? allahtan da mı kormuyor bunu yazan,ve eğer button böyle mantıklı şeyler söylediği için şerefsiz oluyorsa,ona bu lafları eden insan suretindeki arkadaşın neye benzediğini anlatmaya yarayacak bir kavram var mı acaba literatürde?
    diğer haberde de yazmıştım,alonso kadar politik ve sadece kendisi düşünen bir adam f1 tarihine henüz gelmemiştir,aklı sıra kendi takım arkadaşına yaptığı çirkin hareketin etkilkerini başka taraflara kaydırmaya uğrasıyor buttonun deidiği gibi.tabii haberdeki gibi lewisle button arasında problem oldugunu seziyorum cümlesini kurmuşsa.

  4. Avanta kazanan, şerefsiz (o yorum doğal olarak kaldırıldı), yalaka. Bu habere yazılanlar bunlar. Daha önceden bir çok kez Lewis için çirkef de denildi daha beteri de.

    İşin daha ilginci bu yorumlar destek görüp beğeni kazanıyorlar, bunu yorumların aldığı puanlardan görebiliyoruz.

    Bu sıfatları kullanan kişiler önce gönül verdikleri pilotlarına ve aynaya baksınlar.

  5. bu adam resmen yalaka başka bişey demiyorum

  6. kingofspain avatarı

    Boşver olur böyle şeyler.

  7. kingofspain kardeş haklısın bugün biraz fazlaca gerginim kusuruma bakmayın.hayır ama bunların yaptıklarıda yani ister istemez kızıyorum.herkes buradaki haberlere göre yorum yapıyorsa bizim buradaki okuduğumuz haberde farklı değil değilmi.adam hakemler tarafından kollanmadığını savunmuş bunlar çindeki pit girişini eleştirmiş.hayır kendisi yapmamış gibi.takımdaşıda destek vermiş.ben buna kızıyorum.neyse.

  8. kingofspain avatarı

    Anlamadığım şey,bu antremanları izlerken internetten,millet süreklü küfür halinde.Burdada olmuş.İşin garibi bunlar değilde,pilotların birbirleri hakkında medeni bir şekilde yaptıkları eleştiriler canınızı sıkıyor.Küfürle iş çözülse Alonso ile Hamilton'nın twitter'dan birbirlerine saydırmaları gerekirdi. http://www.youtube.com/watch?v=fB_LaXGooCM ben böyle hatırlamak istiyorum mücadelelerini.

  9. …. button sen ne kadar ş… bir herifmişsin yahu.ötekini biliyoruz zatende sende böyle olunca düşünüyorum bu ingilizlerin hepsimi böyle diye.en azından bizim okuduğumuz kadarı ile alonso daha ötekini savunmuş öteki çıkıp alonoso pit girişinde şöyle yaptı benim tarzım değil gibi bir sürü laf salatası yapıyor.aynı yarışta değilmiydi vettelle giriştiğin pit girişi pozisyonu.berikide ona çanak tutmuş.yok arkadaş bunların geninde var bu ş….lik.

  10. Avanta kazandıysa o avantayı senin ve diğerlerinin pilot ve takımları sağlamıştır. Avantacı seniii…

  11. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Avantaymis… Sezon Sonunda Sampiyon Oldugunda "F1 World Champion" geciyor yalniz.Hatice Degil Netice sana avantadan sampiyonluk ve puan kazanmis bir sürü sampiyonluk cikarim ferrari hakkinda istersen??

  12. burak bocek avatarı

    Pek kötü konuşmamış bakacak olursak.Ancak ya Alonso haberi bize tam aktarılmadı yada bir yanlış anlaşılma var.Neticede hepimiz okuduk Alonso'nun Lewis hakkında düşüncelerini.Pilotlar arasında söz düellosu var gibide gösterilmeye çalışılıyor olabilir haberler çarpıtılarak

  13. Alonso hamilton ile ilgili kötü bişey demediki,+ durup dururken pit olayı nasıl göndeme geliyor anlamıyorum, belki de ron dennis, alonsonun geçimsiz olduğunu göstermek için kendi pilotlarına talimat veriyordur,

  14. kingofspain avatarı

    BBG evi gibi olurlar artık.

  15. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Şampiyonaya liderlik ediyorum ve o ise bu sporda bile değil."
    Briatore'ye karşı kendini iyi savunmuş diyim(aslında çok iyi laf sokmuş) ama iyi konuşan diil iyi süren kazanır unutmamak gerek 😉
    şampiyona liderliğini birazda Vettel'in sorunları sebebiyle kazandı diyebiliriz ama yağmur altındaki performanslarını ve doğru lastik seçimlerinide göz ardı edemeyiz..İspanya'dan sonra da şampiyona lideri olabilir mi acaba

  16. kanımca var gibi snow:)))

  17. bi cepheleşme mi var ne :p

  18. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    kim kazandı bu yarışları da lider oldu, bu işte stratejininde önemli olduğunu farkettiğinizde gelin yorum yapın. kendi zekanızdaki tuttuğunuz pilot birşey yapamıyor diye başkalarını da eleştirmeyin.

  19. murat levent avatarı

    insanoğlu çiğ süt emmiş diye boşuna demiyorlar. Asıl siz eğleniyosunuz bence, sanki Alonso Hamilton'un kötülüğüne bişey söylemiş gibi çarpıltılıp duruyor olay.

  20. Yağışlar bitiyor sıcaklıklar artıyor bundan sonra ne yapacaksın bakalım Button efendi,şayet önümüzdeki 2-3 yarış yağmur yağmazsa senin ortalama bir pilot olduğun ortaya çıkacak senin yerinde olsam hep dilerdimki yağmur yağsın.Lewis seni çok fena benzetecek çünki.Bunlar iyi zamanların Jenson tadını çıkar.

  21. kingofspain avatarı

    Yani hiç gerek yok.Ama dediğim gibi bunlar normal cevaplar,konuşmalar.Karşılıklı cevaplar.Button şimdilik iyi diyebilir ama Button,Hamilton'a normal şartlarda karşı koyamaz.Alonso ve Hamilton'ı diğer pilotlardan ayırıyorum biraz.Bu ikiliye en yakın pilot ise Massa.

  22. britore ye iyi laf sokmuş ama ben alonsoyla hamiltonun mevzusuna değinmek istemiyom biraz kelimeleri istirat etsinde pistte konuştursunlar yeteneklerini bizler heycan bekliyoruz geçişler bekliyoruz ağız dalaşı beklemiyoruz

  23. merak etme liderliğin 1-2 yarışa biter herkes senin gibi avanta kazanamıyor dostum ondan geç geliyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir